HABERLER

16.08.2015

FUTBOL AKADEMİ

U-12 Takımımız, Evima Cup 2015’te Namağlup Şampiyon Oldu

U-12 Takımımız, Evima Cup 2015 final maçında DUSH 37’yi 3-1 mağlup ederek namağlup şampiyon oldu.

Bulgaristan’da düzenlenen Evima Football Cup’ta A Grubu’nda yer alan siyah-beyazlılarımız, Cherno More, Levski Rakovski ve MVA Moscow ile karşılaştı. Takımımız, oynadığı 3 mücadeleden de galip ayrılarak grubunu 9 puanla lider tamamladı.
 
Takımımız, turnuvada oynadığı 6 mücadelede 29 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü.
 
Takımımız, grubunda ilk maçta Bulgaristan temsilcisi Cherno More ile karşılaştı. Üstün bir oyun sergileyen takımımız, sahadan 2-0 galip ayrıldı. İkinci maçta ekibimiz, Bulgaristan temsilcisi Levski Rakovski’yı 7-0’lık skorla geçerek adını çeyrek finale yazdırdı.
 
Çeyrek finalde Romanya temsilcisi SC Dani Coman ile karşılaşan siyah-beyazlılarımız, baştan sona üstün oynadığı mücadeleden 5-0 galip ayrılarak yarı finale yükseldi.
 
Takımımız, yarı finalde Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofia ile karşılaştı. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin normal süresi 1-1’lik eşitlikle tamamlandı ve seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda rakibine 4-1’lik üstünlük sağlayan takımımız, adını finale yazdırdı.
 
Siyah-beyazlılarımız, final mücadelesinde Özbekistan temsilcisi DUSH 37 ile karşılaştı. Maçtaki üstün oyununu baştan sona sürdüren takımımız, hücumda bulduğu pozisyonları iyi değerlendirdi ve 3-1’lik skorla turnuvayı namağlup şampiyon tamamladı.