HABERLER

Emre Kocadağ: ‘Taraftarlarımız yeniliklere ve sürprizlere hazır olsun’

Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ, Siyah-Beyaz dünyasını ve kulübümüzdeki çalışmalarını Beşiktaş Dergisi’ne anlattı.

Yöneticimiz ile Kartal Yuvası’ndaki çalışmalar, yenilikler ve yapılması düşünülen projeler hakkında A’dan Z’ye her şeyi bu röportajda konuştuk. 
 
Emre Kocadağ’ın röportajından bazı bölümler:
 
“Evimiz zaten Kabataş’ta, İnönü Stadı’na beş dakika mesafedeydi. Evin balkonundan bile taraftarın sesini duyarak büyüdük. İlk Beşiktaş maçlarına babamın kucağında giderdim.”
 
“Kongre üyesi olduğum on dokuz yaşımdan beri mali kongrelere gidiyorum ve genel kurullarda oy kullanıyorum. Bu şekilde camiadan birçok insanla tanışma fırsatı buldum. İlerleyen zamanda da Başkanımız Fikret Orman’ın yanındaydım. Son seçim döneminde kendisinden böyle bir teklif gelince benim de hayallerim gerçek oldu.”
 
“Mağazalaşma, aldığımız noktadan iki katına yakın artış gösterdi. Şu anda altmış sekiz satış noktasındayız. Bununla beraber ciromuz çok üst noktalara çıktı. Yaklaşık yüzde yüz büyümeyi yakaladık.”
 
“Vodafone Arena ile beraber en önemli ana mağazamıza da kavuşacağız. İki katlı, yaklaşık bin metrelik bir mağazamız olacak. Bütün ürünlerimizi sergileyebileceğiz. Taraftarlarımız için çok farklı yenilikler ve sürprizler de olacak. Bütün Beşiktaş taraftarının gelip, doyasıya gezip, keyifle alışveriş yapabileceği bir mağaza dizayn ediyoruz.”
 
“Feda ve Gururlan kampanyaları, beklediğimizin üzerinde ilgi gördü. Bu sezon da ekibimiz çalışmalarına başladı. Stadımızın açılmasıyla ilgili yapacağımız ürünlerle taraftarımızın ilgisini çekmeyi umuyoruz.”
 
“Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Palmarina AVM’de mağazamızın açılmasıyla teknecilik sektörüne yönelik ürünler yaptık.”
 
“Bu sezon ‘Başka renk yok’ sloganıyla Siyah, Beyaz ve Çubuklu formaları taraftarımızın beğenisine sunduk.”
 
Röportajın tamamanı Beşiktaş Dergisi’nden okuyabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için lütfen arayın: 444 1903