HABERLER

27.07.2015

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımız, 4 Oyuncumuz ile Sözleşme Yeniledi

Beşiktaş Mogaz Takımımız; Ramazan Döne, Tolga Özbahar, İbrahim Demir ve Ercan Aşıkoğlu ile sözleşme yeniledi.

Takımımız, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar ile 2’şer yıllık, İbrahim Demir ve Ercan Aşıkoğlu ile 1’er yıllık sözleşme yeniledi.
 
İmza töreninin ardından Ramazan Döne, Tolga Özbahar, İbrahim Demir ve Ercan Aşıkoğlu internet sitemize açıklamalarda bulundu;
 
Ramazan Döne: "Beşiktaş’ta kaldığım için çok mutluyum. Gelecek sezonla birlikte Beşiktaş’ta geçirdiğim 10. yılım olacak ve 2 sezon daha buradayım. Beşiktaş forması altında hentbolu bırakmak istiyorum. İnşallah bu bana nasip olur. Bu sene hedefimiz daha büyük ve daha zor. İnşallah istediğimiz gibi bir sezon geçiririz."
 
Tolga Özbahar: "Beşiktaş’ta 6. senem oldu. İnşallah bundan sonra da devamı gelir. Bu sene tek amacımız Türkiye’de 3 kupayı da kazanmak, EHF VELUX Şampiyonlar Ligi’nde gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Tüm takım arkadaşlarıma sakatlıksız bir sezon diliyorum."
 
İbrahim Demir: "Formasını giymekten gurur duyduğum Beşiktaş Mogaz ile sözleşme yenilemekten dolayı mutluyum. İnşallah gelecek sezon takım arkadaşlarımız ve taraftarımızın da desteğiyle Beşiktaş’a yakışır şekilde mücadele edeceğiz. Gelecek sezon elimizden gelenin en iyisini yaparak müzemize yeni kupalar kazandıracağız."
 
Ercan Aşıkoğlu: "Beşiktaş ile tekrar sözleşme yenilediğim için çok mutluyum. En büyük dileğim hentbol kariyerimi Beşiktaş Mogaz’da bitirmek. Bu sene öncelikli hedefimiz EHF VELUX Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkmak. Kalite olarak da bunu başaracak güçteyiz."