HABERLER

Beşiktaş RMK Marine Takımımız 3 İsmi Kadrosuna Kattı

Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız; Özgür Gürbulak, Ferit Gümüş ve Cem Gezinci ile sözleşme imzaladı.

BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda gerçekleşen imza törenine; Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Beşiktaş RMK Marine Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, Beşiktaş RMK Marine Takımımızın İdari Menajeri Handan Karatekin, yeni oyuncularımız Özgür Gürbulak, Ferit Gümüş ve Cem Gezinci katıldı.
 
Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Özgür Gürbulak, Ferit Gümüş ve Cem Gezinci ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.
 
Gelecek sezon Takımımızın Avrupa'da final oynamayı hedeflediğini belirten Erdal Karacan; ''Beşiktaş RMK Marine Takımımız ile önümüzdeki sezon Avrupa'da başarılı olmak ve kupa kazanmak için bir planlama gerçekleştirdik. Bu doğrultuda 3 Milli oyuncuyu kadromuza kattık. Bu 3 oyuncuyla birlikte takımımızın çok güçlendiğini düşünüyorum. İnşallah bir oyuncu daha transfer edip hazırlıklarımıza başlamak istiyoruz. Önümüzdeki sezon hedefimiz Avrupa'da final oynamak. Oyuncularımız imza için milli takım kampından geldiler ve imza sonrasında kampa geri dönecekler. Çok değerli bir kadromuz, menejerlerimiz ve hocamız var. Onlarla beraber çok iyi bir sezon geçireceğimizi umuyorum.'' diye konuştu. 
 
Türkiye’nin en iyi oyuncularını transfer ettiklerini belirten Erdem Göksel; ‘‘3 tane çok iyi transfer yaptığımıza inanıyorum. Zaten iyi bir kadromuz vardı ve bu kadronun üzerine de Türkiye’nin en iyi oyucularını transfer ettik. 2010-2011 sezonunda Ferit, bizimle beraberdi ve 4 sezonun aradan sonra tekrar kadromuza kattık. Türkiye’nin en iyi yerli kadrosuna sahibiz. Takımımızın Avrupa’da final oynayabileceğini düşünmekteyim. Türkiye’deki engelli vatandaşlarımıza da rol modeliz. Yeni transferlerimiz camiamıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun’’ dedi.
 
Özgür Gürbulak: ‘Beşiktaş’a transfer olduğumdan dolayı mutlu ve gururluyum.’
 
Özgür Gürbulak; ‘’Bu camianın içinde olmaktan inanılmaz mutluyum ve gurur duyuyorum. Dünyanın ve Türkiye’nin sayılı takımlarından Beşiktaş’a transfer olmak herkese nasip olmaz. İnşallah burada formanın hakkını verir, en iyi şekilde terletir ve en güzel başarıları yaşamak adına elimizden geleni yaparız. Çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum’’ dedi.
 
Cem Gezinci : ‘Yuvama döndüğüm için çok mutluyum’
 
Cem Gezinci; "Yuvama, Beşiktaş camiasına geri döndüm. İnşallah tüm camiamıza hayırlı olur. Beşiktaş her branşta sahaya kazanmak için çıkar, lige de şampiyonluk için başlar. İnşallah biz de Beşiktaşımıza layık olacağız ve şampiyonluk için mücadele edeceğiz’’ dedi.
 
Ferit Gümüş: ‘Gelecek sezon Türkiye Kupası’nı müzemize götüreceğiz’
 
Ferit Gümüş; ‘’Bütün camiaya hayırlı olsun. Gelecek sezon için çok iyi bir kadro kurulduğunu düşünüyorum ve ayrıca ne kadar büyük bir yükün de altına girdiğimizin farkındayım. Bu sezon Türkiye Ligi Kupası’nı müzemize götüreceğiz. Avrupa’da da çok ciddi başarılar almamız gerekiyor. 2010-2011 sezonunda Beşiktaş’ta forma giymiştim ve Avrupa’da ikincilik kupası kazanmıştık. Her zaman en üst seviyede olmaya alışkın sporcularız ve daha fazla çalışıp daha fazla emek vererek Beşiktaş’a büyük katkı yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.