HABERLER

26.06.2015

SPOR OKULLARI

BJK Futbol Okulları Yaz Kampı Kapanış Töreni Yapıldı

BJK Futbol Okulları yaz kampı düzenlenen törenle sona erdi.

21-26 Haziran tarihleri arasında Kuşadası Alkoçlar-Adakule Otel’de düzenlenen yaz kampımızın kapanış töreninde kampımıza katılan BJK Ataşehir Futbol Okulu, BJK Bakırköy Futbol Okulu, BJK Çanakkale Futbol Okulu ve BJK Samsun Futbol Okulu sporcularımıza ikinci dönem yaz kampı anısına efsana kaptanımız Sanlı Sarıalioğlu tarafından madalyaları takdim edildi.
 
BJK Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş: ‘Öğrencilerimiz çok güzel bir ortamda hem eğlendiler hem de futbol becerilerini geliştirdiler’
 
“BJK Futbol Okulları Yaz Kampının ikinci dönemini bugün yaptığımız törenle kapattık. Yaz kampımızın ikinci döneminde çok güzel bir sürpriz yapıldı. Beşiktaş’ın efsane kaptanı Sanlı Sarıalioğlu, evi Kuşadası’nda olduğundan ve bizlerin de buraya geldiğimizi duyunca dayanamayıp bizleri ziyarete geldi. Ziyaretiyle bizleri onurlandırdı. BJK Futbol Okulları olarak efsane kaptanımıza bu güzel sürprizinden dolayı teşekkür ediyorum. BJK Futbol Okulları’nın dördüncü kampını gerçekleştirdik. Çok güzel bir organizasyon, çocuklarımız çok eğlendiler.”
 
Sporcularımızın hayatlarının en güzel anlarını yaşadıklarını belirten efsane kaptanımız Sanlı Sarıalioğlu, “Harika bir organizasyon. Mükemmel düşünülmüş, düşünen ve uygulayan herkesi gönülden kutluyorum. Bu gencecik çocuklar burada inanıyorum ki hayatlarının en mutlu anlarını yaşıyorlar. Spor ahlakını öğreniyorlar. Bu kamplarda sosyal anlamda arkadaşlık duygularını geliştiriyorlar. Beşiktaş bu tür organizasyonlara devam etmeli. Hayat bu gençlerde var. Bizim zamanımızda bu tür imkanlar yoktu. Bu çocuklar şu anda harika bir tesiste ve güzel bir ortamda futbol eğitimi alıyorlar. Yarının kartalları bu çocuklar olacaktır” diye konuştu.