HABERLER

19.06.2015

FUTBOL AKADEMİ

U-12 Takımımız, LUKOIL Children`s Champions Cup 2015'te Namağlup Şampiyon Oldu

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen LUKOIL Children`s Champions Cup 2015 turnuvasında siyah-beyazlılarımız, Makedonya temsilcisi Pandev Akademy, Belarus temsilcisi Minsk, Galatasaray ve Rusya temsilcisi Krasnodar ile karşılaştı. Takımımız, oynadığı 4 mücadelede 3 galibiyet ve 1 beraberlikle turnuvayı namağlup şampiyon tamamladı. Ekibimiz, 4 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü.
 
Siyah-beyazlılarımıza şampiyonluk kupası ve madalyaları LUKOIL Children`s Champions Cup 2015’in iyi niyet elçisi olan futbolcu Goran Pandev tarafından takdim edildi. Takım kaptanımız Emirhan Delibaş, turnuvanın en iyi 5 oyuncusundan biri seçildi. Oyuncumuza ödülünü Goran Pandev takdim etti.
 
Takımımız, LUKOIL Children`s Champions Cup 2015’in son gününde Rusya temsilcisi Krasnodar ile karşılaştı.
 
Beşiktaş:1 Krasnodar:0
 
Mücadeleye iki takım da disiplinli başladı. Orta alan mücadelesiyle geçen karşılaşmada iki takım da birbirine üstünlük sağlamakta zorlandı. Hücumda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen takımımız, ilk yarıyı 0-0’lık eşitlikle tamamladı.
 
Takımımız, ikinci yarıya hızlı başladı. İlk yarıya oranla topla daha çok oynayan ekibimiz, baskılı oyunuyla rakibinin oyun kurmasını engelledi. Kanatlardan geliştirdiği ataklarla pozisyon arayan ekibimiz, öne geçmekte zorlandı. Sağ köşeden Emirhan’ın kullandığı korner doğrudan kaleye hareketlendi ve Emirhan, attığı golle takımımızı 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıda üstün bir oyun sergileyen ekibimiz, sahadan 1-0 galip ayrıldı ve turnuvayı namağlup şampiyon tamamladı.