HABERLER

18.06.2015

FUTBOL AKADEMİ

U-12 Takımımız, LUKOIL Children`s Champions Cup 2015'te Bir Galibiyet Bir Beraberlik Elde Etti

U-12 Takımımız, LUKOIL Children`s Champions Cup 2015 ikinci gününde Minsk ve Galatasaray ile karşılaştı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde organize edilen LUKOIL Children`s Champions Cup 2015 turnuvası ikinci gününde Takımımız, Belarus temsilcisi Minks ve Galatasaray ile karşılaştı. Siyah-beyazlılarımız, dün ve bugün oynadığı toplam 3 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlikle ayrıldı ve puanını 7’ye çıkardı.
 
Takımımız, LUKOIL Children`s Champions Cup 2015 son maçında 19 Haziran Cuma günü (yarın) Rusya temsilcisi Krasnodar ile karşılaşacak.
 
Beşiktaş:0 Minsk:0
 
Mücadeleye iki takımda disiplinli başladı. Kanatlardan organize ataklarla hücum yapan takımımız, ilk yarıyı 0-0 eşitlikle tamamladı.  
 
Ekibimiz, ikinci yarıya hızlı başladı. Hücumda ilk yarıya oranla daha etkili olan takımımız, bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Çekişmeli geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı.
 
Galatasaray:1 Beşiktaş:2
 
Takımımız, ilk yarıya tutuk başladı. Rakibin hızlı atağında savunmada toparlanamayan ekibimiz, 1-0 geriye düştü. Golden sonra baskılı oynayan takımımız, ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.
 
Ekibimiz, ikinci yarıya hızlı başladı. İlk yarıya oranla daha iyi oynayan ve daha çok pozisyon bulan takımımız, Emirhan’ın golüyle skora denge getirdi(1-1). Toparlanan ekibimiz, golün verdiği moralle hücumda daha çok pozisyon buldu. Sağ köşeden Emirhan’ın kullandığı korner doğrudan kaleye hareketlendi ve ağlara gitti. Emirhan, kornerden attığı golle kendisinin ve takımımızın ikinci golünü kaydetti (2-1). Son bölümlerde savunmada etkili oynayan takımımız, rakibine geçit vermedi ve sahadan 2-1 galip ayrıldı.