HABERLER

Başkanımız Fikret Orman’ın Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin haziran sayısında Camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi.

Sevgili Beşiktaş Ailesi,
 
2014-2015 sezonu geride kaldı. Biz, Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak armamızı taşıyan bütün branşlarımızla, katıldığımız tüm şampiyonalarda mücadele ettik. Sporcularımız tüm branşlarda sahaya emeklerini, alın terlerini koydular. Bazı branşlarda kulübümüzü ve camiamızı gururlandıran başarılar elde ettik, bazı branşlarımızda da alın terimizin karşılığını alamadık. Ancak hangi branşta olursa olsun, Beşiktaşlı duruşumuzdan asla taviz vermedik. Bizim bundan sonraki sezonlarda da duruşumuz değişmeyecek.
**
Beşiktaş Mogaz Takımımız, Türk hentbolunda tarih yazmaya devam ediyor. Tarihinde onuncu kez Süper Kupa’yı alarak sezona başlayan hentbol takımımız, bu sene de kulübümüzü başarıyla temsil ederek, yine çifte şampiyonluğa imza attı. Spor Toto Türkiye Kupası’nda onuncu kez mutlu sona ulaşan ekibimiz, üst üste yedi olmak üzere toplamda on birinci kez de lig şampiyonluğu yaşadı. Başta antrenörümüz Müfit Arın ve teknik ekibi olmak üzere tüm sporcularımıza,
sadece bu büyük başarıları için değil, bu büyük başarılara alınlarının teriyle ulaştıkları için teşekkür ediyorum.
Kulüp tarihimizdeki ilk kadın futbol takımımızın, ilk sezonunda şampiyonluk kupasını kaldırması da bizim bir diğer gurur kaynağımızdır. Beşiktaş armasını en iyi şekilde temsil eden antrenör Mutlucan Zavotçu ve ekibini, genç kardeşlerimi yürekten kutluyorum.
**
Evimizden uzak geçirdiğimiz futbol sezonunda ise, maalesef istediğimiz başarıya ulaşamadık. Her karşılaşmasını deplasmanda oynayan ve sezon boyunca yoğun bir maç trafiği yaşayan futbol takımımız, bütün olumsuzluklara rağmen Avrupa’da önemli galibiyetler almış ve son haftalara kadar ligde şampiyonluk yarışından kopmamıştır. Yeni mabedimiz Vodafone Arena’nın tamamlanmasıyla Beşiktaşımız’ın önümüzdeki sezondan itibaren Türk futbolunda zirvenin tek başına sahibi olacağına sizlerin de, benim gibi can-ı gönülden inanmasını istiyorum.
**
Beşiktaş, günden güne daha iyiye giden, saygın sponsorluk anlaşmalarına imza atan, üniversite kurmaya hazırlanan, yeni salon projeleri geliştiren, yeni yatırımlar yapan, Kartal Yuvası mağazalarının sayısını ve cirosunu, diğer kulüp gelirlerini artıran, kurumsal kimliğini güçlendiren, camiasıyla daha yakın ilişki içerisinde olan bir kulüptür.
Beşiktaşlılık herkese nasip olmaz... Biz, bir kültürü paylaşıyoruz. Biz, birlikte bir tarihi paylaşıyoruz. Biz, bir anlayışı paylaşıyoruz. Biz, Beşiktaşlılık duruşunu paylaşıyoruz. Kültürümüzden, tarihimizden ve elbette ki sizlerden aldığımız güçle, çok daha büyük başarılara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
En derin sevgi ve saygılarımla,
 
Fikret Orman
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı