HABERLER

28.05.2015

HENTBOL

Süper Lig’de Üst Üste 7. Kez Şampiyon Beşiktaş Mogaz

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig Play-Off serisi üçüncü maçında Bş. Bld. Ankaraspor’u 33-25 yendi ve üst üste 7., toplamda 11. kez şampiyonluğa ulaştı.

Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay, Türkiye Hentbol Federasyonu başkanı Bilal Eyüboğlu ve Aygaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat karşılaşmayı izledi.
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız şampiyonluk maçına Down Sendromlu çocuklarla beraber çıktı. Süleyman Seba’da gerçekleşen mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Yunus, Ivan, Vedran, Erwin, Predrag, Ozan ve Ramazan yedisiyle başladı.
 
Oyuna tempolu giren ekip Beşiktaş Mogaz oldu. Karşılaşmadaki ilk iki golümüz Ramazan ve Nincevic ikilisinden geldi. Rakibimiz Bş. Bld. Ankaraspor ilk devrenin ortalarına gelirken oyunda denge sağladı ve siyah-beyazlılarımıza cevap verdi. Siyah-beyazlılarımız Tolga Özbahar’ın golleriyle mücadeleyi önde götürmeyi başardı. İlk yarının sonunda hızlı hücumlarla skor bulan ekibimiz devreyi 16-13 önde tamamladı.
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız ikinci devreye pivotumuz Tolga Özbahar’ın golüyle başladı. İkinci yarının başında ekibimiz merkezden yaptığı ataklarla etkili oldu ve aradaki sayı farkını açtı. Siyah-beyazlılarımız ikinci devre itibariyle oyuna ağırlığını koydu ve arka arkaya bulduğu gollerle rakibinin direncini kırdı. Beşiktaş Mogaz Takımımız mücadeleyi 33-25 kazandı ve 2014-2015 Sezonu Süper Ligi şampiyon olarak tamamladı.