HABERLER

26.05.2015

HENTBOL

Hentbolcularımızdan Açıklamalar

Beşiktaş Mogaz Takımımızın kaptanı İbrahim Demir ve başarılı oyuncumuz Volkan Çalışkan internet sitemize açıklamalarda bulundu.

İbrahim Demir: ‘Serinin son maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyorum’
 
“Seride 2-0 öne geçtik. Ligin sonuna geldik. Hepimiz artık çok yorulduk. Türkiye Kupası’nı aldık ve arkasından final serisine başladık. Elimizden gelen mücadelenin en iyisini yapıyoruz. Arkadaşlarımın hepsini gönülden kutluyorum ve tebrik ediyorum. Ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak için uğraşıyorlar. Kupayı kaldırmak için son bir maç kaldı. İnşallah perşembe günü taraftarımızla birlikte kupayı kaldırmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı perşembe günü oynayacağımız maça davet ediyorum. Perşembe günü salonumuzu dolduralım ve bu sevinci tüm taraftarlarımızla beraber yaşayalım.”
 
Volkan Çalışkan: ‘Şampiyonluğa bir maç kaldı’
 
Taraftarlarımızla beraber şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini belirten Volkan Çalışkan, “Kazandığmız için çok mutluyuz. Şampiyon olmak için son bir maçımız kaldı. Tüm taraftarlarımızı Perşembe günü oynayacağımız serinin son mücadelesine davet ediyorum. Taraftarlarımızla beraber kupayı kaldırmak istiyoruz” diye konuştu.