HABERLER

25.05.2015

GÜNCEL HABERLER

2014 Türkiye Fair Play Ödülleri Sahiplerini Buldu

TMOK Fair Play Komisyonu tarafından organize edilen '2014 Türkiye Fair Play Ödülleri' sahiplerini buldu.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin 2014 Türkiye Fair Play Ödül Töreni etkinliği Olimpiyatevi’nde gerçekleştirildi.
 
Ödül törenine Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Beşiktaş Mogaz Takımımızın İdari Menajeri Berk Karahan, Futbol A Takım Medya Sorumlumuz Arda Oral, U-21 Takımımızın Antrenörü Cem Özden, Futbol Özkaynak Düzeni oyuncularımız ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
 
2014 Aralık ayında Ziraat Türkiye Kupası F grubunda oynanan Beşiktaş - Adana Demirspor karşılaşmasında müsabakanın hakemi Suat Arslanboğa tarafından Adana Demirspor futbolcusu Hakan Söyler'e gösterilen kırmızı kartı iptal edilmesini sağlayan futbolumuz Veli Kavlak, Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından ‘’Şeref Diploması’’ ödülüne layık görüldü. Veli Kavlak adına ödülü Futbol A Takım Medya Sorumlumuz Arda Oral’a takdim edildi.
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız, Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından son 10 yılda toplan 8 lig şampiyonluğu, 7 Türkiye Kupas, 4 GSGM ve 3 Süper Kupa ve toplamda kazandığı 22 kupayla ‘’Kutlama Mektubu’’ ödülüne layık görüldü. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkan Yardımcısı ve eski ikinci başkanımız Hasan Arat tarafından Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan’a ‘’Kutlama Mektubu’’ ödülü takdim edildi.
 
U-19 Elit Akademi Takımımız, Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından ‘’Kutlama Mektubu‘’ ödülüne layık görüldü.
 
U-19 Elit Akademi Takımımız, SAİ Kayseri Erciyesspor ile oynanan 7. hafta mücadelesinde antrenörümüz Yasin Sülün, verilen penaltı kararının ağır bir karar olduğunu belirterek oyuncumuz Eslem Öztürk’ü uyarmıştı. Eslem Öztürk, penaltıyı yavaş bir vuruş yaparak topu rakip kaleciye teslim etmişti.