HABERLER

25.05.2015

HENTBOL

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Hentbol Erkekler Süper Lig Play-Off Final Serisi ikinci maçında karşılaşacağı Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçı hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Süleyman Seba Spor Salonu'nda Antrenörümüz Müfit Arın ve yardımcı antrenörümüz İlker Şentürk yönetiminde yapılan antrenman 1 saat sürdü.

Siyah-beyazlılarımız antrenmana ısınma hareketleri ile başlarken daha sonra futsal oynadı. Yelekli ve yeleksiz takım olarak ikiye ayrılan ekibimizde yelekli takımı Yunus, Ramazan, Tolga, Erwin, İbrahim, Şenol ve Volkan'dan oluştururken yeleksiz takımda ise Nincevic, Rasic, Dacevic, Zrnic, Josip, Ladyko ve Bülent yer aldı. Keyifli bir mücadeleye sahne olan futsal maçının ardından şut ve tatik çalışan ekibimizin antrenmanı sona erdi.

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Hentbol Erkekler Süper Lig Play-Off Final Serisi ikinci maçında yarın saat 19:00’da Süleyman Seba Spor Salonu'nda Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u konuk edecek. Siyah-beyazlılarımız deplasmanda oynadığı ilk maçtan 30-24 galibiyetle ayrılmış ve seride 1-0 öne geçmişti.