HABERLER

22.05.2015

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Yardımcı Antrenörü İlker Şentürk ve Hentbolcumuz Ramazan Döne'den Açıklamalar

Beşiktaş Mogaz Takımımızın yardımcı antrenörü İlker Şentürk ve başarılı oyuncumuz Ramazan Döne, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

İlker Şentürk:‘Şampiyonluk kupasını taraftarımızla beraber kaldırmak istiyoruz'
Beşiktaş Mogaz Takımımızın yardımcı antrenörü İlker Şentürk, finale serisinde oynayacakları üç maçı da kazanarak şampiyon olmak istediklerini söyleyerek, "Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor finale kalarak Türkiye’nin iyi takımlarından olduğunu gösterdi. Zaten iki sene önce de kendileriyle finalde karşılaşmıştık. İyi bir takım ama biz de iyiyiz. İyi mücadele ederek üç maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. Sezon başında üç kupa demiştik ikisini aldık ve üçüncü kupayı da kazanarak camiamıza verdiğimiz sözü tutmak istiyoruz. Bu maç için çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürdük. Oyuncularımızı şut antrenmanlarıyla keyifli idmanlar yaptırarak ve dinlendirerek maçlara hazırladık. Muhteşem bir taraftara sahibiz. Taraftarlarımızın her zaman desteğini bekliyoruz. Her zaman geliyorlar ama final serisinde de ayrıca desteklerini bekliyoruz. Taraftarımızın desteğiyle birçok şampiyonluklar yaşadık. İnşallah yarın galibiyetle ayrılıp İstanbul’da 2. ve 3. maçı da kazanarak kupayı taraftarlarımızla beraber kaldırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ramazan Döne:'İstanbul'a avantajla dönmek istiyoruz'
İstanbul’a avantajla dönmek istediklerini belirten Ramazan Döne, "Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Elimizden gelenin en iyisini yaparak Beşiktaş’a yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz. Sezon başından beri hedeflerimizi tek tek yerine getirdik. Son bir kupamız kaldı. Yarın final serisinin ilk maçını oynayacağız. Zorlu mücadeleyi kazanıp İstanbul’a avantajla dönmek istiyoruz. Buna göre hazırlıklarımızı yaptık. Yoğun bir sezon geçirdik ama artık sezonun son 3 maçı diye düşünüyoruz. İnşallah sakatlıksız güzel bir maç oynayıp, galibiyetle İstanbul’a dönmek istiyoruz. Taraftarlarımızı yarın Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile oynayacağımız maça davet ediyoruz" dedi.