HABERLER

22.05.2015

HENTBOL

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Hentbol Erkekler Süper Lig Play-Off Finali'nde karşılaşacağı Bş. Bld. Ankaraspor hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Ankara THF Spor Salonu’nda Antrenörümüz Müfit Arın, yardımcı antrenörümüz İlker Şentürk ve kondisyonerimiz Mesut Temizişler yönetiminde gerçekleşen antrenman 1,5 saat sürdü.
 
Takımımız, antrenmana futsal oynayarak başladı. Yelekli ve yeleksiz takım olarak ikiye ayrılan ekibimizde yelekli takımı Yunus, Ramazan, Tolga, Erwin, Uğur, İbrahim ve Volkan oluştururken yeleksiz takımda Josip, Oğuzhan, Predrag, Bülent, Vedran, David ve Ivan yer aldı. Yeleksiz takım Zrnic (2) ve David’in golleriyle mücadeleyi 3-1 kazandı. Yelekli takımın tek golü Tolga’dan geldi.
 
Antrenmanın devamında ikişerli gruba ayrılan siyah-beyazlılarımız, pas çalışması yaptı ve tam sahada hızlı hücum çalışması gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılarımız daha sonra pozisyon atışları üzerine çalışma yaptı. Tam sahada hızlı hücum çalışması gerçekleştiren Beşiktaş Mogaz Takımımız, şut çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenman oyuncularımızın 7 metre çalışmasıyla sona erdi.
 
Antreman sonrasında konakladığı otele geçen siyah-beyazlılarımız, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.