HABERLER

Metin Albayrak’tan Açıklama

İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, bugünkü yönetim kurulu toplantısı sonrasında şu açıklamayı yaptı:

“Yönetim Kurulu toplantımız vardı. Gündem yoğundu. Futbol Takımımızın son hafta aldığı mağlubiyet sonrası takım ve diğer konularla ilgili bir gündeme sahibiz.
 
Teknik direktörümüzle sezon sonuna kadar devam etme kararı aldık. Sezon sonu kendisiyle olan sözleşmemiz bitecek. Karşılıklı oturup konuşacağız. Opsiyonu devam ettirme ya da ettirmeme ile alakalı. Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarına teknik direktörümüz Slaven Bilic ile çıkacağız.
 
Teknik direktörümüz Torku Konyaspor maçından sonra takımda kalma niyetinin olduğunu ancak bu konunun yönetim kurulunun tasarrufunda olduğunu dile getirmişti. Biz de bir değerlendirme yaptık. Hocamızın açıklaması sonrası basında birçok isim yazıldı. Görüştüğümüz ya da görüşmeye devam ettiğimiz hiçbir isim yoktur.
 
Teknik direktörümüz ile Torku Konyaspor maçından sonra görüştük. Gökhan Töre, teknik direktörümüz ile arasında hiçbir sorun olmadığını kendisi zaten açıklamıştı. Herkesin duyguları var. Hepimiz bir hedefe odaklanmışken hocamız da insani olarak bir açıklama yapmıştır.
 
Gazetelerde teknik direktörümüzle alakalı istifa ettiği yönündeki spekülasyonlara son vermek adına açıklama yapıyoruz. Teknik direktörümüz sezon sonuna kadar takımın başında olacaktır. Sezon sonunda sözleşmemiz sona erecektir. Sözleşmede bulunan opsiyon için oturup bir karar vereceğiz.”