HABERLER

05.05.2015

FUTBOL AKADEMİ

Futbol Altyapı Antrenörlerimiz ‘Genç Turuncular Masterclass’ Etkinliğine Eğitmen Olarak Katıldılar

Futbol Özkaynak Düzeni Antrenörlerimiz; Recep Ömer Gülen, Halim Okta ve Hikmet Çapanoğlu Hollanda’da düzenlenen ‘Genç Turuncular Masterclass’ etkinliğine eğitmen olarak katıldılar ve altyapı faaliyetlerimiz hakkında genç oyunculara bilgiler verdiler.
 
Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, internet sitemize yaptığı açıklamada konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
 
“Son yıllarda Beşiktaş Altyapısı olarak uluslararası turnuvalara katılma noktasında büyük bir atılım yapmış bulunmaktayız. Farklı yaş gruplarımızın turnuvalardaki başarılarının yanında, organizasyonu düzenleyen kişilerce takdir edilen bir profil çizmeleri de bizi mutlu ediyor. Son olarak Altyapı antrenörlerimiz Recep Ömer Gülen, Halim Okta, ve Hikmet Çapanoğlu eğitmen olarak Hollanda'da düzenlenen ‘Genç Turuncular Masterclass’ etkinliğine katıldılar. Beşiktaş Altyapı Modeli'ni etkinliğe katılan genç oyunculara aktarma şansı bulmaları, bizim yıllardır uluslararası turnuvalara katılma konusunda harcadığımız emeğin tecrübeye dönüştüğünü gösteriyor. Altyaş liglerinin tamamlandığı bu günlerde önümüzde yoğun bir turnuva takvimimiz bulunuyor. Beşiktaş Altyapısı olarak, gerek oyuncularımızı gerek antrenörlerimizin uluslararası turnuvalarda farklı futbol kültürleriyle etkileşimde bulunmalarını arzu ediyoruz”