HABERLER

26.04.2015

FUTBOL AKADEMİ

Mutlucan Zavotçu: 'Şampiyon olmanın gururunu yaşıyoruz’

Kadınlar 3. Ligi'nde şampiyon olarak 2. Lig’e yükselen Kadın Futbol Takımımız'da Antrenörümüz Mutlucan Zavotçu ve başarılı oyuncumuz Gizem Gönültaş internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş çatısı altında şampiyonluk kupasını kazanarak onur duyduklarını belirten Mutlucan Zavotçu, ‘’Öncelikle zorlu rakiplerin, 57 takımın arasından sıyrılıp şampiyon olmak çok güzel bir duygu. Bu zor maçları geçtikten sonra kupanın keyfini yaşamak çok güzel bir duygu. Beşiktaş çatısı altında böyle bir başarıyı sağladığımız için ayrıca onur duyuyoruz. Beşiktaş’ın tarihinde ilk Kadın Futbol Takımı olmanın gururunu ve keyfini her zaman yaşadık. A Takım düzeyinde ilk senemizde de kupayı almak istemiştik. Bunu her zaman bunu dile getirdim. Böyle zorlu bir maratonun sonunda kupayı müzemize götürmenin gururunu, onurunu yaşıyoruz. Kupayı tüm Beşiktaş camiasına, yönetim kurulumuza ve bize destek olan herkese armağan ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Gizem Gönültaş:'Emeğimizin karşılığını aldık'
Sezon başından beri şampiyonluğa odaklandıklarını belirten futbolcumuz Gizem Gönültaş ise, "Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Şampiyon olacağımıza başından beri inanıyorduk. Şimdiye kadar olumsuz hiç düşüncemiz olmadı. Buraya kadar iyi çalışarak, emek vererek geldik. Şampiyon olarak emeğimizin karşılığını aldık. Başta teknik direktörümüz Mutlucan Zavotçu olmak üzere tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Seneye 2. Lig’de de aynı başarıyı gösterip orada da şampiyon olarak 1. Lig’e çıkmak istiyoruz. Takım olarak bize destek olan herkese çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.