HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:77 A.S.D. Polisportiva Nordest:74

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Andre Vergauwen Kupası klasman maçında A.S.D. Polisportiva Nordest'i 77-74 mağlup etti ve beşincilik maçı oynamaya hak kazandı.

Karşılaşmaya iyi başlayan takımımız maçın başında bulduğu sayılar ile farkı açtı ve karşılaşmada üstünlüğü sağladı. Hücumda Bülent Yılmaz'ın etkili oyunu ile ilk çeyreği 24-14 önde tamamladık.

Maçın ikinci çeyreğine de iyi başlayan siyah-beyazlılarımız Kaan Dalay'ın da skora katkı sağlamasıyla yine farkı korudu ve devreye 41-33'lük skor ile önde girdi.

Mücadelenin üçüncü çeyreğine Aytaç Ercan'ın basketi ile başladık. İlerleyen dakikalarda skor üretmekte zorlanan ekibimiz savunmada da aksamalar yaşayınca A.S.D. Polisportiva Nordest aradaki farkı kapattı ve son çeyreğe 51-49 önde girdi.

Beşiktaş RMK Marine Takımımız mücadelenin dördüncü ve son çeyreğine yine Aytaç Ercan'ın basketi ile başladı. Bu basketle eşitliği yakalayan takımımız oyunun devamında iyi performansını devam ettirdi ve karşılaşmayı 77-74 kazanarak beşincilik maçını oynamaya hak kazandı.

Siyah-beyazlılarımız'da A.S.D. Polisportiva Nordest karşısında en skorer oyuncumuz 22 sayı ile Bülent Yılmaz olurken onu 17 sayı ile Aytaç Ercan ve 14 sayı ile Deniz Acar takip etti.

Ekibimiz, Andre Vergauwen Kupası'nın beşincilik maçında yarın(26 Nisan) TSİ 11:15'te BG Baskets Hamburg ile karşılaşacak.