HABERLER

BG-Baskets Hamburg:62 Beşiktaş RMK Marine:77

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, İspanya'nın Getafe şehrinde düzenlenen Andre Vergauwen Kupası'nın ikinci maçında BG-Baskets Hamburg'u 77-62’lık skorla mağlup etti.

Mücadeleye Beşiktaş RMK Marine Takımımız oldukça iyi başladı ve art arda bulduğu sayılarla farkı kısa sürede açtı. İlk çeyrekte takımımızın skor yükünü Aytaç Ercan ve Kaan Dalay ikilisi çekti. Çok iyi performans gösterdiğimiz ilk çeyreği 25-8 önde tamamladık.

İkinci çeyrekte de ilk çeyreğe benze bir oyun sergileyen takımımızda Aytaç Ercan ve Kaan Dalay'ın skorer oyununun yanına Bülent Yılmaz'ın da etkili ve skorer oyunu eklenince ekibimiz rakibine üstünlüğünü tamamen kabul ettirdi. Siyah-beyazlılarımız her ne kadar savunmada basit hatalar yapsa da ilk yarıyı 41-28 önde tamamlamayı başardı.

Maçın ilk yarısında Beşiktaş RMK Marine Takımımız adına en skorer oyuncu 15 sayı ile Aytaç Ercan olurken onu 9 sayı ile Kaan Dalay ve 7 sayı ile Bülent Yılmaz takip etti.

İkinci yarıya her iki takım da dengeli başladı. Hücumda iyi oyunu ile rakip savunma üzerinde etkili olan siyah-beyazlılarımız Aytaç Ercan ve Kaan Dalay'ın sayılarıyla üstünlük kurdu. Savunmada da işi sıkı tutan takımımız maçın üçüncü çeyreğini de 64-45'lık skor ile önde tamamladı.

Karışılaşmanın dördüncü ve son çeyreğinde de iyi performansımızı devam ettirdik ve baskılı oyunumuzu rakibe kabul ettirdik. Oldukça başarılı bir karşılaşma çıkaran Beşiktaş RMK Marine Takımımız maçta 77-62'lık galibiyetla ayrılarak  Andre Vergauwen Kupası'nda ilk galibiyetine ulaşmış oldu.

Beşiktaş RMK Marine Takımımız'da BG-Baskets Hamburg karşısında en skorer oyuncu 24 sayılık performansı ile Aytaç Ercan olurken onu 17 sayı ile Kaan Dalay ve 16 sayı ile Bülent Yılmaz takip etti.

Ekibimiz turnuvanın ilk maçında Fransa temsilcisi Hyeres Handi Basket'e 95-89 kaybetmişti.

Siyah-beyazlılarımız Andre Vergauwen Kupası'nın üçüncü maçında yarın TSİ 12:45'te Almanya temsilcisi Goldmann Dolphins Trier ile karşılaşacak.