HABERLER

25.04.2015

FUTBOL AKADEMİ

Kadınlar 3. Ligi Yarı Finali’nde Rakibimiz Van Büyükşehir Bld. Spor

Kadın Futbol Takımımız, Kadınlar 3. Ligi Yarı Finali’nde Van Büyükşehir Belediye Spor ile eşleşti.

Kadın Futbol Takımımız, bugün saat 18:30’da Kayseri Argıncık 1 Nolu Sahası’nda Van Büyükşehir Belediye Spor ile karşılaşacak. Yarı final mücadelesinin diğerinde ise Yahya Mazlum Halk Eğitim Spor ile Ağrı Birlik Spor karşı karşıya gelecek.
 
Kayseri Argıncık 1 Nolu Saha'da yapılacak maçları kazanan takımlar 26 Nisan'da final müsabakasına çıkacak, kaybedenler ise üçüncülük maçı oynayacak. Finalistler önümüzdeki sezon 2. Lig'de oynama hakkını elde edecek. 3. olan takım Kadınlar 2. Ligi'ni 10. sırada bitiren takımla, 4. olan takım ise Kadınlar 2. Ligi'ni 9. sırada bitiren takımla yükselme müsabakası yapacak.
 
Kadınlar 3. Ligi 1. Grup’ta mücadele eden Kadın Futbol Takımımız, grubunda 14 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 32 puanla sezonu 2. sırada tamamlamış ve Türkiye Finalleri’ne gitmeye hak kazanmıştı. Siyah-beyazlılarımız, 70 gol atarken kalesinde 13 gol görmüştü. Takımımız, 2. Tur'da Ege Grubu birincisi Aydın 7 Eylül Gençlik Spor’u 7-3, Çeyrek Final'de ise Fatih Vatan Spor’u 3-1’lik skorla geçerek adını son 4 takım arasına yazdırmıştı.