HABERLER

20.04.2015

FUTBOL AKADEMİ

Mutlucan Zavotçu: ‘Beşiktaş tarihinde bir ilke imza atmak istiyoruz’

Kadın Futbol Takımımızın Antrenörü Mutlucan Zavotçu ve başarılı oyuncumuz Başak Gündoğdu, Kadınlar 3. Lig Yarı Final mücadelesi öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş tarihinde bir ilke imza atmak istediklerini belirten Zavotçu, "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 3. Lig bu sene ilk defa uygulanıyor. Beşiktaş’ı kadın futbolunda küçük yaş kategorilerinde temsil etmeye çalışıyoruz. Sosyal anlamda kadın futbolunun tanıtımına katkı sağlamaya çalışıyoruz. 57 takım içerisinde son 4’e kalmayı başardık. 25-26 Nisan'da Kayseri’de 4’lü final oynanacak. Son 4’e kaldıktan sonra da İstanbul’a kupayla dönmek istiyoruz. Beşiktaşımızı ilk defa katıldığı ligde en iyi şekilde temsil etmek ve 4’lü final sonunda kupayı müzemize götürerek tarihimizde bir ilke daha imza atmak istiyoruz" diye konuştu.
 
Beşiktaş’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Başak Gündoğdu, "İyi çalıştığımız bir sürecin sonuna geldik. Çok iyi bir hazırlık süreci geçirdik.  Perşembe günü yarı final mücadelesi için Kayseri’ye gidiyoruz. Önümüzde çok önemli iki maç var. Yarı final ve final mücadelelerini kazanarak İstanbul’a kupayla dönmek istiyoruz. Takım olarak son iki maça odaklandık. Beşiktaş armasını en iyi şekilde temsil edeceğiz. Beşiktaş katıldığı her organizasyonda şampiyonluğu hedefleyen bir kulüp. Katıldığımız her organizasyonda elimizden geleni yapacağız" dedi.