HABERLER

01.04.2015

SPOR OKULLARI

BJK Spor Okulları Toplantısı Gerçekleştirildi

Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay, spor okulları sorumlularımızla bir araya geldi.

Son yıllarda sürekli büyüyen ve gelişen BJK Futbol Okullarına yurt içi ve yurt dışında bir çok yeni birim eklendi.
 
BJK Fulya Hakkı Yeten Tesislerimizde gerçekleştirilen toplantıya Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay, BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, BJK Futbol Özkaynak Düzeni Genel Menajerimiz İsmail Haluk Özgerçek, BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, BJK Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş, BJK Futbol Altyapı Takımları Spor Psikoloğu Ömer Ateş ile Marmara ve Trakya’da bulunan BJK Spor Okulları Sorumlularımız katıldı.  
 
Berkan Gocay, futbol okullarımız arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı geliştirmeyi amaçlayan toplantıda spor okullarımızın sorumlularına katılımlarından dolayı teşekkür etti.
 
Yetenekli oyuncuların büyük bir dikkatle izlenip alt yapıya kazandırılması için özverili çalışmaların devam ettirilmesi gerektiğini belirten Gocay, ayrıca yaz ve kış kamplarının öneminden bahsederek, okulların bu gibi eğitici etkinliklere, turnuvalara ve çeşitli organizasyonlara her zaman olduğu gibi duyarlı olması gerektiğini hatırlattı.
 
Toplantı karşılıklı görüş alışverişi, dilekler, temenniler ve yeni projeler için önerilerle sona erdi.