HABERLER

Tacettin Çıpa: ‘Zorlu bir süreç bizleri bekliyor’

Beşiktaş RMK Marine Takımımızın antrenörü Tacettin Çıpa, lig ve Andre Vergauwen Kupası’yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ligde önemli bir mücadeleye oynayacaklarını belirten antrenörümüz Tacettin Çıpa, "Haftasonu ligin 15. haftasında evimizde Pendik Belediye ile oynuyoruz. Ligde istedikleri sonuçları alamadılar. İkinci devreye galibiyetle başladılar ve bir tane yabancı transfer yaptılar. Takımlarını kuvvetlendirdiler ama kritik maçlarını kaybettiler. Onların da ekstra bir galibiyete ihtiyaçları var. Özellikle bu hafta ve geçen hafta gerçekleştirdiğimiz antrenmanların meyvesini almaya başlıyoruz. Bu hafta evimizde güzel bir galibiyet almak istiyoruz. Pendik Belediye ve Balıkesir Belediye Engelliler Spor Kulübü, bizim ligdeki konumumuzu belirleyecek önemli maçlar olacak" diye konuştu.
 
"Çalışmalarımıza ara vermeden Andre Vergauwen Kupası’na hazırlanacağız"
 
"Çalışmalarımıza ara vermeden devam edip Avrupa kupasındaki rakiplerimizle oynayacağımız maçlara hazırlanacağız. Grubumuzda bizim ayarımızda 2 Alman takımı ve 1 Fransız takımı bulunuyor. Almanya’da en iyi 4 takım arasına girmiş takımlarla mücadele edeceğiz. Zor maçlar bizleri bekliyor. Bunun bilincindeyiz. Hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Özellikle arka arkaya çok ağır maçlar oynayacağımız için yedek başlayan oyuncunun da performanslarını arttırıcı tempoda oynamamız lazım. Yavaş yavaş istediklerimizi sahaya yansıtıyoruz. Özellikle Zafer ve İlhan’ın katkıları bizleri Avrupa'da çok olumlu yansıyacak. Beşiktaş’a yakışır şekilde Avrupa da mücadele ettikten sonra bu zorlu süreci tamamlamak istiyoruz."