HABERLER

30.03.2015

HENTBOL

Müfit Arın:'Hedefimiz Üst Üste 7. Şampiyonluk'

Beşiktaş Mogaz Takımımızın antrönörü Müfit Arın internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 25 maçta 24 galibiyet alan ve 48 puan ile liderliğini sürdüren Beşiktaş Mogaz Takımımızın antrenörü Müfit Arın, 35-30 kazandığımız Mersin Hantaş Sportif karşılaşması  ile Pazar(5 Nisan) günü oynayacağımız Trabzonspor maçı ile ilgili konuştu.

'Mersin Hantaş Sportif karşısında savunmamızla sonuca ulaştık'
Mersin Hantaş Sportif karşısında aldıkları galibiyetten dolayı oldukça mutlu olduklarını söyleyen Müfit Arın, "Mersin Hantaş Sportif mücadelesinde takımımızın eksikleri olmasına rağmen savunmadaki iyi oyunumuzla sonuca ulaştık. Hentbol adına oldukça güzel ve zevkli bir karşılaşma oldu. Rakibimizi de sergiledikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Ligde bizim için en büyük handikap liderliği garantilememiz oldu. Çünkü mücadele, arzu ve isteğimiz düşebilirdi. Böyle olmadı ve Beşiktaşımızın kültüründe olan kazanma bilinci ile maçlara çıkmaya devam ediyoruz. Mersin Hantaş Sportif karşılaşmasına da bu anlayışla çıktık ve gülen taraf olduk" ifadelerini kullandı.

'Hedefimiz şampiyonluk'
Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 26. ve son hafta maçında pazar(4 Nisan) günü Trabzonspor'u konuk edeceklerini ifade eden Beşiktaş Mogaz Takımımızın antrenörü Müfit Arın, "Trabzonspor iyi ve zorlu bir takım. Zor bir mücadele bizi bekliyor. Bu maçı da kazanmayı hedefliyoruz. Daha sonra play-off'ta rakibimizi bekleyeceğiz. Ligi lider bitirip, toplamda 11.  üst üste 7. kez şampiyon olmak istiyoruz. Trabzonspor maçında taraftarlarımızı tribüne bekliyoruz. Dolu tribünlerle galibiyete ulaşarak normal sezonu tamamlak istiyoruz" şeklinde konuştu.