HABERLER

Mutlucan Zavotçu:'Kadın Futbolundan İlk Kupamızı Almak İstiyoruz'

Kadın Futbol Takımımızın Antrenörü Mutlucan Zavotçu, takımımızın pazar günü(29 Mart) Kadınlar 3. Ligi Play-off 2. Kademe Maçları'nda Fatih Vatan Spor'u 3-1 mağlup etmesinin ardından internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Fatih Vatan Spor'u uzatmalarda 3-1 yenerek yarı finale çıkan Kadın Futbol Takımımızda antrenörümüz Mutlucan Zavotçu, zor bir maçı geride bıraktıklarını ve mutlu olduklarını söyledi. Karşılaşmayı değerlendiren ve takımımızın hedeflerini anlatan Mutlucan Zavotçu şu şekilde konuştu:

"Kadınlar 3. Lig Play-off 2. aşamasında, grubumuzdan lider olarak çıkan Fatih Vatan Spor’u uzatmaların sonucunda 3-1 mağlup ederek ismimizi yarı finale yazdırdık. Sezon içinde onlara karşı oynadığımız iki maçı da kazanamamıştık. İlk maçta 0-0 berabere kalırken ikinci maçı 2-1 kaybetmiştik. Fatih Vatan Spor ile eşleşmemiz aslında üzücü oldu çünkü onların da çok iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Netice olarak iki takımdan biri yarı finale çıkacaktı. Çok iyi hazırlandığımız bir maçı kazandık. Rakibimizin neler yapacağını, nasıl oynayacağını tahmin ediyorduk. Mücadelenin normal süresi 1-1 tamamlandı ve uzatmalarda 3-1 kazandık. 2. Lig'e çıkma adına önemli bir adım oldu. 6 Nisan'da oynanacak son çeyrek final karşılaşmasının ardından rakibimiz belli olacak. Çalışmalarımıza devam ediyoruz ve rakibimizi bekliyoruz. Kalan maçlarımızı da alarak bu branşta kulübümüze ilk kupasını kazandırmak istiyoruz."