HABERLER

Tacettin Çıpa:‘İstanbul’a Galibiyetle Dönmek İstiyoruz’

Beşiktaş RMK Marine Takımımızın antrenörü Tacettin Çıpa, İzmir Büyükşehir Belediye mücadelesi öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye deplasmanından İstanbul’a galibiyetle dönmek istediklerini belirten antrenörümüz Tacettin Çıpa; "İzmir Büyükşehir Belediye’nin de çıkışını düşündüğümüz zaman yarın ki maç kolay olmayacak. Son 4 haftadır arka arkaya iyi maçlar kazandılar ve kendi sahalarında da iyi oynuyorlar. İlk maç İzmir Büyükşehir Belediye’nin yeni oluşumundan dolayı lehimize bir şekilde kolay geçti ama ikinci maçta zorlanacağız. Oyuncularım üzerlerine düşeni yapıp İstanbul’a galibiyetle dönmemizi sağlayacaklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sezon sonu play-off olmamasının şanssızlık olduğunu vurgulayan Tacettin Çıpa, "Federasyon seçimlerinden lig yeniden başlıyor. Özellikle her takım kendi sahasında iyi oynuyor. Sezon sonu play-off olmaması çok büyük bir şanssızlık. 2. ve 7.’lik arasındaki bütün maçlar sezon başında da söylediğim gibi çok keyifli geçiyor. Herkes birbirini yenebilecek kapasitede. Keşke sezon sonunda play-off olsaydı da bu keyif play-off ile taçlansaydı. Her takımın kadrosuna kaliteli oyuncular katması devam ederse gelecek sezonun daha da keyifli geçeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.