HABERLER

27.03.2015

FUTBOL

Futbol Takımımız, İstanbul Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynayacağı İstanbul Başakşehir maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Basına açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana, Milli Takımlar'da bulunan Olcay Şahan, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Demba Ba, Pedro Franco, Veli Kavlak ile tedavisi devam eden Tolga Zengin, Alaxander Milosevic, Mustafa Pektemek, sağ arka adalesinde ağrısı olan Ramon Motta ile bireysel çalışan Cenk Gönen, Atiba Hutchinson, Jose Sosa, Daniel Opare ve Cenk Tosun katılmadı. A2 Milli Takım'dan dönen Kerim Frei ve Atınç Nukan ise takımla birlikte çalıştı.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in yardımcılarının yaptırdığı antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenmanda pas çalışması ve streching çalışması sonrası minik kale maç yapıldı. Kanat orta şut çalışması ile devam eden idman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Öte yandan antrenmanın son bölümünde takım arkadaşı ile çarpışan kalecimiz Günay Güvenç, dişinden sakatlanması sonucu tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.

Beşiktaşımız hazırlıklarına yarın(28 Mart) saat 16:00’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu