HABERLER

20.03.2015

DERNEKLER

Beşiktaşlı Derneklerden Kulübümüze Ziyaretler

Futbol Takımımızın Club Brugge ile oynadığı maç öncesi birçok Beşiktaşlı dernek başkan ve üyeleri kulübümüze ziyaretlerde bulundu.

Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği, Tavşanlı Beşiktaşlılar Derneği, Ege Beşiktaşlı İşadamları Derneği, İzmir Beşiktaşlı Motorsiklet Birliği Derneği, KKTC Beşiktaşlılar Derneği, Hollanda BJK Futbol Kulübü başkanı ile Beşiktaşlı Adalaet Akademisi Hakim, Savcı ve Stajyerleri Başkanımız Fikret Orman’ı ziyaret etti.
 
Hollanda BJK Futbol Kulübü başkanı Kibar Hira, Başkanımız Fikret Orman’ı makamında ziyaret etti ve Orman’a plaket takdim etti. Ayrıca Hira, Başkanımız Fikret Orman’ı kulübün tesislerinin açılışına davet etti.
 
Başkanımız Fikret Orman, Ege Beşiktaşlı İşadamları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi ve derneğin başkanı Abdulkadir Alkışer’den derneğin projeleri hakkında bilgi aldı. Ayrıca Ege İşadamlar Derneği ve İzmir Beşiktaşlı Motorsiklet Birliği Derneği üyeleri Başkanımız Fikret Orman’a üyelerinin imzaladığı Beşiktaş formasını hediye ettiler.
 
Tavşanlı Beşiktaşlılar Derneği başkanı Kudret Vural, Başkanımız Fikret Orman’a Kütahya Çinisi bir tabak ile yöresel ürünler hediye etti.
 
Burhan Topuz önderliğindeki hakim, savcı ve stajyerler Başkanımız Fikret Orman’a plaket takdim etti.
 
Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği başkanı Emre Selçuk, Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan’a plaket takdim etti.