HABERLER

Tacettin Çıpa: 'Taraftarlarımızı desteğe davet ediyoruz'

Beşiktaş RMK Marine Takımımızın antrenörü Tacettin Çıpa ile oyuncularımız Deniz Acar ve Metin Düzgün, Euroleague 1 Kupası maçları öncesinde açıklamalarda bulundu.

Euroleague 1 Kupası’nda zorlu mücadelelere çıkacaklarını belirten antrenörümüz Tacettin Çıpa; “Avrupa hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu haftaiçi bir tane hazırlık maçı ayarlamaya çalışıyoruz. Çok fazla vaktimiz yok. Güçlü takımlarla oynayacağız. Euroleague’de oynayacağımız takımlar kendi liglerinde şampiyonluğa oynayan takımlar. Bütün maçlarımız zor geçecek. Almanya’daki taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah en iyi sonuçla ülkemize döneceğiz” diye konuştu.
 
Şampiyonluk için oynayacaklarını belirten deneyimli oyuncumuz Deniz Acar, “Hazırlıklarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Grubumuzda zor takımlar var. Zor maçlar olacak ama Beşiktaş’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Takım olarak iyi durumdayız. Katıldığımız tüm turnuvalarda şampiyonluk için oynayacağız. İnşallah şampiyon olarak döneriz. Almanya’daki taraftarlarımızı maçlarımıza davet ediyoruz” dedi.
 
Elimizden gelenin en iyisini yapacaklarını belirten Metin Düzgün; “Euroleague 1 için hazırlıklarımız devam ediyor. Zorlu takımlarla 4 mücadeleye çıkacağız. Beşiktaş gibi büyük bir camiayı temsil ediyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarlarımızdan destek istiyoruz” diye konuştu.