HABERLER

28.02.2015

VOLEYBOL

Fenerbahçe:3 Beşiktaş:0

Erkek Voleybol Takımımız, ligin 19. hafta maçında Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-0 mağlup oldu.

Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Erkek Voleybol Takımımız; Mithat Uykan, Leonardo Caldeira, Adriano Lamb, Niels Klapwijk, Ferhat Akdeniz, Mustafa Kırıcı ve Ahmet Karataş (Libero) ile başladı.

Karşılaşmanın ilk setine ekibimiz iyi başladı. İlk bölümde Leonardo Caldeira ve Mustafa Kırıcı'nın etkili oyunu ile sayılar bulduk ve ilk teknik molaya 8-7 önde girdik. İyi performansını sonraki bölümde de sürdüren siyah-beyazlılarımız Ferhat Akdeniz'in etkili servisleri ile ikinci teknik molaya da 16-13 ile önde girdi ve ancak setin son anlarında yaptı basit hatalarla ilk seti 25-23 kaybetti(0-1).

İkinci sette de her iki takım başa baş bir mücadele sergilerken hücumda istediği performansı bir türlü sergileyemeyen siyah-beyazlılarımız ilk teknik molaya 8-7, ikinci teknik molaya ise 16-13 geride girdi. İkinci setin son anlarında da rakibinin iyi oyununa karşılık veremeyen Erkek Voleybol Takımımız seti 25-18 geride tamamladı(0-2).

Mücadelenin üçüncü ve son setine kötü başlayan ve birinci teknik molaya 8-5 geride giren takımımız, teknik molanın ardından Niels Klapwijk'in oldukça etkili kullandığı servisler ile skoru 11-10 lehimize getirdi. Daha sonra Fenerbahçe aradaki farkı kapattı ve ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi ve seti 25-17 maçı da 3-0 kazandı.