HABERLER

27.02.2015

GÜNCEL HABERLER

Valmiera Glass İşbirliği Anlaşması İmza Töreni Yapıldı

Kulübümüz ile Valmiera Glass arasında yapılan işbirliği anlaşmasının imza töreni, Başkanımız Fikret Orman’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri’nde yapılan imza törenine; Başkanımız Fikret Orman, Valmiera Glass Yönetim Kurulu Başkanı Andre Schwiotek ve PD-Group Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Jugel katıldı.
 
Vodafone Arena'nın çatı örtüsünün üreticisi olan Valmiera Glass’ın Futbol Özkaynak Düzeni takımlarımıza sponsor olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Başkanımız Fikret Orman, imza töreninde şunları söyledi:
 
“Beşiktaş ailesi olarak yeni bir ortaklık gerçekleştiriyoruz. Güçlü bir marka ile sponsorluk anlaşması yapıyoruz. Altyapıya önem veriyoruz. Tesisleşme olarak eksiklerimiz var. Valmiera Glass ailesine kulübümüze gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın Türk sporuna değerli gençler yetiştirmek için vesile olmasını diliyorum.Vodafone Arena’da her şeyi özenle yapıyoruz. Maddi olarak hiçbir şeyden kaçınmıyouz.”
 
‘Beşiktaş’ın Avrupa’da kupa kazanibileceğine inanıyorum’
 
“Başkanlık zor bir görev. Camianın tüm yükü omuzlarımızda. Kötü bir sonuçta herkes dönüp başkana bakıyor. 112 senelik tarihimiz, inanılmaz taraftarımız var. İleriki dönemlerde 250 milyon dolarlık bütçelerimiz olacak. Beşiktaş’ın Avrupa’da kupa kazanabileceğine inanıyorum. Mesele istikrarlı bi kadro ve kendine güvenen sporcular çıkarmak. Bu başarıyı kazanabileceğimize inanıyorum. Tüm Beşiktaşlılardan buna inanmalarını bekliyorum.”
 
‘Yeni sezona Vodafone Arena’da başlayacağız’
 
“Vodafone Arena, sezonun bitimine yetişmeyecek. Biraz gecikme yaşadık. Geldiğimizde 300’ün üzerinde davalık borcu vardı bu kulübün. Takıma yatırım yaptık. Özkaynaklarımızla stadımızı yapıyouz. 14 ayda geldiğimiz nokta budur. Yeni sezona Vodafone Arena’da başlayacağız.”
 
‘Beşiktaş herkese sempatik gelen bir kulüp’
 
“Beşiktaş olarak Türkiye’yi temsil ediyoruz. Beşiktaş herkese sempatik gelen bir kulüp. Rakiplerimizle ilişkileri iyi tutmaya çalışıyoruz. Kişişel ego için kulübü kullanmıyoruz. Liverpool maçından sonra Başbakanımız aradı tebrik etti. Armamızda Türk bayrağı olduğu için gururluyuz.
 
Bugün yaptığımız anlaşma, altyapıyla ilgili yapacağımız birçok şeyin başlangıcıdır. Necip bu altyapıdan yetişti ve dün sahanın en iyilerinden biriydi.”
 
Andre Schwiotek: ‘Beşiktaş ile çalışmaktan gurur duyuyoruz’
 
Valmiera Glass Yönetim Kurulu Başkanı Andre Schwiotek, imza töreninde yaptığı konuşmada, Beşiktaşımızı dünkü Liverpool zaferi nedeniyle tebrik etti ve şu ifadeleri kullandı:
 
“Dünkü maç için Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Cam elyaf üreticisiyiz. Letonya, İngiltere ve Amerika’da fabrikalarımız var. Havacılık, inşaat ve otomotiv sektörüne yönelik çalışıyoruz. Beşiktaş ile çalışmaktan gurur duyuyoruz. Bu işbirliğinden dolayı mutluyum.”
 
Stefan Jugel: ‘ Dünyanın en güzel stadının yapımına katkıda bulunmak çok güzel’
 
PD-Group Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Jugel, imza töreninde yaptığı açıklamada, “Köklü bir camia ile çalışmak bizim için gurur verici. Birlikte çalışacak olmaktan dolayı mutluyuz. Dünyanın en güzel stadının yapımına katkı vermek çok güzel olacak” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından imza törenine geçildi. İmzaların atılmasından sonra Başkanımız Fikret Orman ile Schwiotek ve Jugel, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.