HABERLER

05.02.2015

SPOR OKULLARI

BJK Futbol Okulları Kış Kampı Kapanış Töreni Yapıldı

BJK Futbol Okulları kış kampı düzenlenen törenle madalya töreniyle sona erdi.

2-5 Şubat tarihleri arasında Kuşadası Alkoçlar-Adakule Otel’de düzenlenen kış kampımızın kapanış töreninde kampımıza katılan BJK Kırgızistan Futbol Okulu, BJK Azerbaycan Bakü Futbol Okulu, BJK Fulya Futbol Okulu, BJK Akatlar Futbol Okulu, BJK Kağıthane Futbol Okulu, BJK Avcılar Futbol Okulu, BJK Ataşehir Futbol Okulu, BJK Çekmeköy Futbol Okulu, BJK Sancaktepe Futbol Okulu, BJK Tuzla Futbol Okulu, BJK Taşdelen Futbol Okulu, BJK Çengelköy Futbol Okulu, BJK Bakırköy Futbol Okulu, BJK Güngören Futbol Okulu, BJK Bursa Futbol Okulu ve BJK Çanakkale Futbol Okulu sporcularımıza kış kampının anısına madalya takdim edildi.

Spor Okullarımızın kış kampına katkıda bulunan Dağhan Pulluk’un sunuculuğunu yaptığı kapanış gecesinde Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kırgızistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Renat Tuleberdiev, BJK Kırgızistan Futbol Okulu Koordinatörü Murat Işınıer, BJK Azerbaycan Futbol Okulu Koordinatörü Abdülkadir Öz, Cevat Katırcıoğlu, Cem Arayıcı ve Kuşadası Alkoçlar-Adakule Otel’e katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Beşiktaş bayrağını tüm Dünya’da dalgalandırmak istediklerini belirten BJK Futbol Okulları İdari Sorumlumuz Gökhan Ataş, "BJK Futbol Okulları Koordinatörümüz Ufuk Pak’ın aramızda olamamasından dolayı üzüntü duyduğunu ve kampa katılan tüm spor okulu yetkililerine ve öğrencilere başarı dileklerini iletti. Pazartesi günü başlayan kampımızda ilk günü otele yerleşmek ve akşam antrenmanlarıyla geçti. Kampımıza katılan tüm futbol okullarımızın katılımıyla gerçekleşen turnuvada BJK Kırgızistan Futbol Okulumuz tüm yaş kategorilerinde turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvayı 2. olarak tamamlayan BJK Azerbaycan Futbol Okulumuz, kampımıza renk katmıştır. Türkiye, Azerbaycan ve Kırgızistan arasındaki dostluk bağının gelişmesi açınsında güçlü adımlar atıldı. Kamp dönemimizde özverili çalışmalarından dolayı tüm idari ve teknik ekibimize, ayrıca bu kamp döneminde bizi yalnız bırakmayan çok değerli hocamız Mete Bozkurt’a çok teşekkür ederim. Bundan önce ki BJK Kırgızistan Futbol Okulumuzdan 2 öğrencimizi Beşiktaş altyapısına kazandırdık. Futbol okullarımızın genelinde bir çok yaş gruplarında son 2 yılda çok sayıda sporcumuzu altyapımıza kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Beşiktaş bayrağının bütün dünya da dalgalandırmak için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.