HABERLER

03.02.2015

DERNEKLER

Belçika Kara Kartallar Derneği’nden Anlamlı Davranış

Belçika Kara Kartallar Derneği başkanı Rober Büyüker ve beraberindeki dernek üyeleri, İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi’yi ziyaret ettiler ve Futbol Özkaynak Düzenimize bağışta bulundular.

İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Akaretler’deki kulüp binamızda Belçika Kara Kartallar Derneği başkanı Rober Büyüker ve dernek üyelerini konuk etti.
 
Sıcak bir ortamda geçen ziyarette dernek başkanı Büyüker, faaliyetleri hakkında Çebi’ye bilgilendirmede bulundu.
 
Belçika Kara Kartallar Derneği’ni 2000 yılında kurduklarını belirten Büyüker, 300’e yakın üyelerinin olduğunu ve 15 tane kongre üyesi çıkardıklarını ifade etti.
 
5 Aralık’ta Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’nın anısına bir balo düzenlediklerini dile getiren Rober Büyüker, elde edilen gelirin bir bölümünü Futbol Özkaynak Düzenimize bağışlamak için İstanbul’a geldiklerini söyledi.
 
Belçika Kara Kartallar Derneği başkan ve üyelerine anlamlı davranışları nedeniyle teşekkür eden İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi:
 
“Süleyman Seba’yı anmanız, böyle bir jest yapmanız beni çok mutlu etti. Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’ya gösterdiğiniz sevgi ve saygı için çok teşekkür ediyorum. Beşiktaşlı derneklerin üyelerinden Kulübümüze kongre üyesi olanların sayısını artırmalıyız. Tüm derneklerden bu tarz katkılar bekliyoruz.”