HABERLER

26.01.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Avustralya'da Ziyaretlerde Bulundu

Avustralya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Güngör Yurtseven'in davetiyle bu ülkeye giden ve Beşiktaşlılar ile buluşan Başkanımız Fikret Orman, çeşitli kulüpleri de ziyaret etti.

Melbourne şehrinde bulunan spor kulüplerinin yetkilileri ile buluşan Başkanımız, görüş alışverişinde bulundu.

Spor kulübü yetkililerine formamızı hediye eden Başkanımız Fikret Orman'a Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak ile Avustralya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Güngör Yurtseven de eşlik etti.

BJK TV'ye Avustralya'daki çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Başkanımız Fikret Orman, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti ve "Bu sevgi şahsımla beraber Beşiktaş Başkanına gösterilen bir sevgidir. Eskiden İngiliz İmparatorluğu için 'Güneş batmayan ülke' denirdi. Beşiktaş da güneşi batmayan bir kulüptür. Şubat ayının 22'sinde de ABD'de balomuz var. Avusturalya'dan Amerika'ya, Rusya'ya, Asya'ya ve Afrika'ya kadar her yerde Beşiktaşlı'nın bulunduğu ve Türkiye'yi temsil eden bir kurumuz" dedi.

2015'in Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yılı olduğunu hatırlatan Başkanımız Fikret Orman, "Çanakkale ile beraber tarihsel bağımız var. Avustralya kulüplerini maça davet edeceğiz. İstanbul'da veya Çanakkale'de maç yapabiliriz" diye konuştu.