HABERLER

25.01.2015

FUTBOL AKADEMİ

Mutlucan Zavotçu ve Duygu Yıldız Açıklamalarda Bulundu

Kadın Futbol Takımımızın Antrenörü Mutlucan Zavotçu ve yeni transferimiz Duygu Yıldız, Akdeniz Nur Çelik Spor galibiyeti sonrasında BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.

Hedeflerinin Türkiye Finalleri’ne gitmek olduğunu belirten Kadın Futbol Takımı Antrenörümüz Mutlucan Zavotçu şunları söyledi:
 
"Gruptaki en zor maçlarımızdan bir tanesiydi. Rakibimiz, genel anlamda Türkiye Şampiyonluğu adaylarından ve grubumuzun da güçlü ekiplerinden biri. Aramızda 4 puan fark vardı ve bugünkü galibiyetle beraber 7 puana yükseldi. Gruptan çıkma ve Türkiye Finalleri’ne gitme adına çok önemli bir avantaj yakaladık. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda da kayıp yaşamadan Türkiye Finallari’ne gitmeyi hedefliyoruz."
 
"Sezonun ikinci yarısında Duygu Yıldız ve Gizem Gönültaş’ı alarak 2 tane transfer yaptık. Yeni transfer olmalarına rağmen bugün sahada gayet iyi performans gösterdiler. Daha uyum aşamasını atlatamadılar. Birkaç antrenmana çıktıktan sonra bugün sahaya çıktılar ama gösterdikleri performanstan çok memnunum."
 
‘’Futbol Oynamak İsteyen Herkese Kapımız Açık’’
 
Beşiktaş Kadın Futbol Takımı olarak futbol oynamak isteyen herkese kapımız açık. Kadın futbolunun tanınması ve kızların futbol oynayabilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Beşiktaş formasını giymek, Beşiktaş camiasına layık olabilmek için üzerimize düşen sorumlulukların ne kadar büyük olduğunu gelen oyuncuların bilmesi gerekir. Beşiktaş camiası içindeyiz. Beşiktaş formasının büyüklüğünü biliyoruz ve üzerimize düşen tüm görevleri de Beşiktaş’a yakışır şekilde yapmaya çalışıyoruz.
 
Yeni transferimiz Duygu Yıldız: 'Beşiktaş forması giymekten gurur duyuyorum'
 
"Öncelikle Beşiktaş’a geldiğimden dolayı çok mutluyum. Benim için zor bir maçtı. Çünkü eski takımıma karşı oynadım. Burada olmaktan çok mutluyum, bu takımda küçük kalplerde kocaman inançlar olduğunu gördüm. Ablaları olarak bana verdikleri desteklerden dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum. Yönetimine ve Mutlucan hocama çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş forması giydiğim için çok mutluyum.
 
'Taraftarımızın desteğinden çok heyecanlandım'
 
"Beşiktaş taraftarı harika ve gurur verici. Bu formayı giymek ve bu taraftarın önünde oynamak heyecan verici. Bugün taraftarımızın desteğini görünce maçta ellerim, ayaklarım titrediğini hissettim. Böyle güçle ve taraftar desteğiyle bu takımda oynamaktan çok mutluyum.