HABERLER

15.01.2015

SPOR OKULLARI

Ufuk Pak: 'Kampların Sporcularımızın Gelişiminde Çok Önemli Bir Yeri Var'

BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, Futbol Okulları Kış Kampı ile ilgili internet sitemize açıklamalarda bulundu.

'Kamplara önem veriyoruz'
BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, BJK Futbol Okulları kış kampının bu yıl 2-5 Şubat tarihleri arasında Kuşadası'nda olacağını söyleyerek, "Futbol okullarımız arasındaki dostluğu, dayanışmayı ve birlikteliği sağlamak için son yıllarda bu kamplara önem veriyoruz. Yaz ve kış kampları olmak üzere 2 etapta kamplar düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu sene kış kampımız Kuşadası Adakule Alkoçlar Oteli’nde olacak. Yurtiçi ve yurtdışındaki öğrencilerimizin taleplerine göre gereken organizasyonlar yapılacak. Kamplarımızda tüm sporcularımız sigortalanmaktadır. İklimin kış olmasından dolayı Ege Bölgesi’ni uygun gördük. Bu kampların faydasını gördüğümüz için bu sene de kampımızı Kuşadası’nda yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

'Branşında uzman kişilerden eğitim alacaklar'
Kampın içeriğinden de bahseden Ufuk Pak, "Kamplarımızda sporcular kendi özgüvenini sağlıyor. Saygı, arkadaşlık ilişkileri ve grup halinde hareket etme yeteneği sporcularımızın sağlıklı olarak kendi özgüvenlerini kazanmalarına yardımcı oluyor. Oyuncularımıza spor yapma imkanı sağlıyoruz. Sağlıklı bireyler olarak sosyalleşmelerini istiyoruz. Sportif olarak ise kampımızda sporcularımız kendi aralarında antrenmanlar yapacak ve değişik etkinliklerde yer alacak. Konusunda uzman psikolog ve antrenörler eşliğinde sporcularımızın eğitimlerini sağlayacağız. Buradan çıkacak olan yetenekli oyuncuları her zaman olduğu gibi altyapımızda değerlendireceğiz. Geride kalan yıllarda düzenlediğimiz kamplara katılan sporcularımızın aileleri çok memnun kalmışlarda. Olumlu geri dönüşler aldık." şeklinde konuştu.

Ufuk Pak, BJK Futbol Okulları'nın yurt içi ve yurt dışında da etkin olduğunu söyleyerek, yetenekli oyuncuların alt yapıda değerlendirildiğini söyledi. BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulumuz'a katkılarından dolayı teşekkür etti.