HABERLER

13.01.2015

DERNEKLER

Başkanımız Fikret Orman, Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği'nin Düzenlediği Yemekte İş Adamları İle Buluştu

Başkanımız Fikret Orman, Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği ve iş adamlarının da yer aldığı yemeğe katıldı.

Şişli'de bulunan Radisson Blu Hotel'de gerçekleşen yemeğe Başkanımız Fikret Orman'ın yanı sıra As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan, Pazarlama Direktörümüz Bülent Edinsel, Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan, iş adamları ve dernek üyeleri katıldı.

Fikret Orman:'Beşiktaşlılar ile olmak bana keyif veriyor'
Yemeğin ardından konuşan Başkanımız Fikret Orman, "Beşiktaşlılarla olmak bana her zaman keyif veriyor. Bugün takımımızın durumu ve sponsorluklarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Onlardan isteklerimizi ve beklentilerimizi dile getirdik. Böyle faydalı olduğuna inandığımız yemek organizasyonları sürecek. Beşiktaşımız'a iyi insanlar iyi yüzler kazandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Deniz Atalay:'Camiamızın içindeki girişimci arkadaşları görmek hoşumuza gidiyor'
As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay da yemeğin oldukça keyifli geçtiğini vurgulayarak şu şekilde konuştu:
"Camiamızın içerisinde böyle yaratıcı ve girişimci arkadaşların olması hoşumuza gidiyor. Bir takım çalışmalara yaparak bize sunuyorlar ve biz de onlara kulak veriyoruz. Başkanımız da bize başarılı sponsorluk anlaşmalarıyla ilgili bilgilendiriyor."

Hakan Özköse:'İnşallah takımımıza yeni sponsorluklar kazandıracağız'
"Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nin verdiği yemekte Beşiktaşımız'a gönül verenlerle, sponsorluklarla ilgili bir araya geldik. Yemek yiyerek fikir teatisi yaptık. İnşallah takımımıza yeni sponsorluklar kazandıracağız" dedi.

Selçuk Aydoğan:'Elimizden geldiğince takımımıza destek olmaya çalışıyoruz'
Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan ise Beşiktaş'a faydalı olmak için ellerinden geleni yaptığını söyleyerek, "Bugün burada Sayın Başkanımız Fikret Orman, yönetim kurulu üyelerimiz, Beşiktaşlı genç iş adamlarımız ve kongre üyelerimizle beraber yemekte buluştuk. Toplantımızın amacı; Beşiktaşımız'a ne gibi katkılar yaparız bunu konuşmak. Ayrıca buradan bir müjde vermek istiyorum. Bugün Türkiye'nin önde gelen bir yabancı dil kursu ile anlaştık. Artık bu kuruluş alt yapı oyuncularımıza ve antrenörlerimize ücretsiz İngilizce eğitim verecek. Beşiktaşımız'a hizmet etmek için yönetim kurulu üyesi olmaya gerek yok. Biz de elimizden geldiğince takımımıza destek olmaya çalışıyoruz ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkanımız Fikret Orman, sıcak bir ortamda düzenlenen yemeğin sonunda Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği başkanı Selçuk Aydoğan, iş adamları, kongre üyelerine ve dernek üyelerine teşekkür etti.