HABERLER

23.12.2014

GÜNCEL HABERLER

Vodafone Arena’da Yılbaşı Partisi Düzenlendi

Yapım çalışmaları devam eden Vodafone Arena’da gerçekleşen yılbaşı partisine; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, Kartal Yuvaları'ndan Sorumlu Üyemiz Emre Kocadağ, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Vodafone Arena’dan loca ve VIP koltuk satın alan taraftarlarımız, Beşiktaş belediye başkanı Murat Hazinedar ile spor dünyasından birçok isim katıldılar.
 
Partide bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, 2015 yılının Beşiktaşımız için başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu ve şunları söyledi:
 
“Yeni yıla sayılı günler kala, kalbi siyah beyaz renklerle atan siz değerli misafirlerimizi, Türkiye'nin en teknolojik, en çevreci ve  Beşiktaş'ın mabedi olan Vodafone Arena'da ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Biliyorum ki; bugüne kadar sizlerle İnönü Stadı'nda sayısız sevinci paylaştık. 2015'te bu duyguların kat kat fazlasını Vodafone Arena'da yaşayacağız.
 
Ben 40 yıl boyunca İnönü'nün her noktasında maç izledim. O ruhu da coşkuyu da bilirim. Yeni stadımızın projesini yaparken, tribünlerin açısına, akustiğine çok dikkat ettik. Taraftarımıza ve oyuncularımıza yakışır olması için her şeyin en iyisini araştırdık ve bu şekilde projelendirdik. 2015 yılında Vodafone Arena'da geçen her 90 dakika hepimiz için unutulmaz olacak.  Maç günleri ailelerimizle birlikte hem eğlenceye hem heyecana birlikte ortak olacağız. Vodafone Arena’da maç izlemeye gelen Beşiktaş Ailesi’nin her ferdinin, özel olduklarını hissetmelerini sağlayacağız.
 
Türkiye'nin en akıllı stadı olan Vodafone Arena'yla, Beşiktaş'ın geleceğini inşa ediyoruz. Adım adım stadımızın yükseldiğini görmek tarif edilemez bir mutluluk.
 
Loca satışlarımızın büyük çoğunluğunu gerçekleştirdik. Kişiye özel ve tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanan localarımız, sizlerin de bildiği üzere artık teknolojinin yanı sıra pek çok özel hizmeti de sizlere sunacak.
 
Kapalı oturma alanı, maç dışında konser, milli maçlar ve diğer organizasyonlarda öncelikli bilet satın alma hakkı, Beşiktaş'ın ev sahibi olduğu tüm Süper Lig, Türkiye Kupası, Avrupa Kupası ve dostluk maçlarına giriş imkanı, locaya yemek siparişi verme, locaların maç günleri dışında toplantı amaçlı kullanımı gibi pek çok özel hizmetten yararlanabileceksiniz.
 
2014 yılını çok başarılı projeler, galibiyetler ve ödüllerle kapatıyoruz. Umarım 2015 yılı da aynı güzellikte geçer.
 
2014’te yorulduk. 2015’te de ilk 6 ay yorgunlukla geçecek. Karanlık tünelin ucundaki ışık artık net bir şekilde görülüyor. Kendi stadımıza dönme heyecanımız var. Bu heyecanı camiamızın unsurlarıyla paylaşıyoruz. Mabedimizde bir yılbaşı kutlaması yapalım istedik. Sponsorlarımız ve loca ile VIP koltuk satın alan taraftarlarımız ile unutulmaz bir gün yaşamak istedik. Bir şeyi yıkmak kolaydır ama yerine yenisini yapmak zordur. Özen göstermeden yıkarsınız ama yaparken ince düşünmek gerekir. Kulübü kurumsal olarak yapılandırmak zorundayız. Zor bir süreç geçirdik. Geçen sene bugünlerde stadın temelini atmıştık. Önemli bir eser inşa ediyoruz. Umarım sezon sonunda futbol ve basketbol takımlarımızın şampiyonluk kutlamalarını burada gerçekleştiririz.
 
Tüm branşlarda mücadeleci ve başarılı takımlar oluşturduk. Hem bu sezon hem de önümüzdeki sezonlarda bugünkü çalışmalarımızın olumlu etkilerini tüm branşlarda göreceğiz.
 
Uzun zamandır emek verdiğimiz, sabırsızlıkla bitmesini beklediğimiz stadımıza kavuşacağımız 2015 yılı Beşiktaş camiası için bir milat olacak.
 
Vodafone Arena'da hep beraber tarihi şampiyonluklar yaşayacağımız daha nice yıllarımız olmasını diliyorum.”
 
Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, “2015’i erken karşılıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun yeni yıl. Stadımızı erkenden bitireceğiz. 2015’te büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 
BJK TV canlı yayınına katılan Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, güzel bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, “2014 bizim için güzel geçti. 2014’ün ilk yarısında beklemediğimiz bir lig sıralaması oluşmuştu ama daha sonra yeni sezonla birlikte güzel günler gelmeye başladı. Bu sene mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Takım coşkulu olunca saha dışında da coşku artıyor. Umut ediyorum ki coşkumuz sezon sonuna kadar sürecek” dedi.
 
Etkinlikte Vodafone Arena’nın inşaat süreci ile ilgili video gösterimi yapıldı. Daha sonra sahne alan; Perküsyon Erkut Sezer, DJ Hakan Kabil ve Merih Ermakastar davetlilere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.
 
Vodafone Arena’da gerçekleşen muhteşem yılbaşı partisinde davetliler keyifli bir gece yaşadılar. Yılbaşı kutlaması hep bir ağızdan söylenen Beşiktaş marşlarıyla sona erdi.