HABERLER

18.12.2014

FUTBOL AKADEMİ

Nejdet Ergün, Futbol Altyapı Antrenörlerimizle Buluştu

Beşiktaşımızın unutulmaz futbolcularından Nejdet Ergün, ‘Ustalara Saygı’ isimli seminerde Futbol Altyapı antrenörlerimizle bir araya geldi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar'ın yanı sıra tüm altyapı antrenörlerimizin katıldığı seminer yaklaşık 1,5 saat sürdü.
 
Bu şekilde yapılan organizasyonlarla Beşiktaş’ın değerlerinin hatırlanmasının güzel bir duygu olduğunu belirten Nejdet Ergün, "Öncelikle böyle bir organizasyona vesile olan BJK Futbol Özkaynak Düzeni’ne teşekkür ederim. Beni buraya davet eden ve Beşiktaş’ın değerlerine sahip çıkan BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar’a BJK Futbol Özkaynak Düzeni İdari Menajerimiz İsmail Haluk Özgerçek’e ve tüm altyapı antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum. Altyapı antrenörlerimizle karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak ve sıcak bir aile ortamında bulunmak çok güzel. Beşiktaş’a emeği geçen ve fedakarlıkta bulunan insanların unutulmaması beni çok mutlu etti" dedi.
 
Seminer sonrasında Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, Necdet Ergün’e teşekkür etti ve günün anısına plaket takdim etti.