HABERLER

18.12.2014

FUTBOL AKADEMİ

Yiğiter Uluğ, Futbol Altyapı Antrenörlerimizle Bir Araya Geldi

Basketbol Genel Direktörümüz Yiğiter Uluğ, Futbol Özkaynak Düzeni Antrenörlerimizle ‘İletişim’ seminerinde bir araya geldi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar'ın yanı sıra tüm altyapı antrenörlerimizin katıldığı İletişim Semineri yaklaşık 1 saat sürdü.
 
Basketbol Genel Direktörümüz Yiğiter Uluğ; çevremizle, kendimizle daha iyi iletişim kurmamızı sağlamak, kendimizi doğru ifade etmeyi ve insanları doğru anlamayı öğretmek üzerine düşüncelerini paylaştı.
 
Keyifli bir seminer olduğunu belirten Yiğiter Uluğ, ‘’BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar bana böyle bir öneride bulunduğunda ne konuşacağımı pek bilememiştim. Sorulara cevap verirken çok keyif aldım. Aslında çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Şubeler arasında böyle bir dayanışma olması, bir enerji yaratılması ve ilişkilerin daha yoğunlaştırarak bu şekilde birbirimize katkı sağlamak mutlaka çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum. İnşallah biz de basketbol şubemizde bu tür etkinlikler yaptığımızda Futbol Özkaynak Düzenimizin tecrübelerinden yararlanırız" diye konuştu.