HABERLER

16.12.2014

FUTBOL AKADEMİ

Altyapı Takımlarımız, Atletico De Madrid Bucuresti ile Dostluk Maçı Oynadı

Futbol Özkaynak Düzeni Takımlarımız, Atletico De Madrid Bucuresti altyapı takımlarıyla dostluk maçı oynadı.

Seyrantepe Stadı’nda düzenlenen dostluk müsabakalarında U-13, U-14, U-15 ve U-14 Akademi Takımlarımız yer aldı.
 
Beşiktaş:1 Atletico De Madrid Bucuresti:1 (U-15)
 
İlk maçta U-15 Akademi Takımımız, orta saha mücadelesiyle geçen karşılaşmanın ilk yarısını Metehan’ın attığı golle 1-0 önde tamamladı.
 
İkinci yarıda karşılıklı ataklarla geçen mücadelede rakibin hızlı oyunu karşısında savunmada istediği oyunu sergileyemeyen ekibimiz, mücadeleden 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.
 
Beşiktaş:1 Atletico De Madrid Bucuresti:0 (U-14)
 
Mücadeleye hızlı başlayan ekibimiz, etkili ataklarla rakip kalede pozisyon aradı. Ekibimiz, Kerem ile penaltı pozisyonundan yararlanamadı ve ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.
 
İkinci yarıya disiplinli başlayan ekibimiz, orta alanda kurduğu baskıyla rakibin oyun kurmasını engelledi. Rakip savunmayı dengesiz yakalayan Recep, attığı golle takımımızın sahadan 1-0 galip ayrılmasını sağladı.
 
Beşiktaş:7 Atletico De Madrid Bucuresti:0 (U-13)
 
Karşılaşmaya hızlı başlayan ekibimiz, hücumda rakibine oranla daha çok topla buluştu. Ataklarda daha etkili olan takımımız, ilk yarıyı Ertuğrul (2), Batuhan (2) ve Berat’ın golleriyle 5-0 önde tamamladı.
 
İkinci yarıda etkin oyununu devam ettiren ekibimiz, rakibin oyun kurmasını engelledi. Hücum organizasyonlarında daha etkili olan siyah-beyazlılarımız, Umut ve Arif’in ikinci yarıdaki golleriyle sahadan 7-0 galip ayrıldı.
 
 
Beşiktaş:1 Atletico De Madrid Bucuresti:0 (U-16)
 
Orta saha mücadelesiyle geçen karşılaşmada baskılı oyun sergileyen ekibimiz, rakibin oyun kurmasına engel oldu. Hücumda daha çok pozisyon bulan takımımız, Mustafa Ethem’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
 
İkinci yarıda karşılıklı ataklarla geçen mücadelede iki takım da birbirine üstünlük sağlamakta zorlandı. Takımımız, ikinci yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.