HABERLER

27.11.2014

FUTBOL AKADEMİ

Ali Cansun Begeçarslan, U-14 Takımı Oyuncularımızla Bir Araya Geldi

Beşiktaşımızın 100. Yıl kadrosunda yer alan ve altyapımızdan yetişen Ali Cansun Begeçarslan, U-14 Akademi Takımımızın oyuncularıyla bir araya geldi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesisleri’nde Antrenörümüz Recep Ömer Gülen ve Ali Cansun Begeçarslan yönetiminde gerçekleşen antrenman 1,5 saat sürdü.
 
Begeçarslan, antrenman öncesi oyuncularımızla sohbet ederek onlara deneyimlerini aktardı ve oyuncularımızla birlikte oyun formatında üçüncü bölge hücum antrenmanı gerçekleştirdi.
 
Futbola başladığı yerde tekrardan antrenman yapmaktan çok büyük bir mutluluk yaşadığını belirten Ali Cansun Begeçarslan, ‘’Öncelikle burada olma fırsatını tanıyan Futbol Altyapı Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, Antrenörümüz Recep Ömer Gülen ve Aydın Tuna hocama teşekkür ederim. Ömer hocamın denetiminde çok güzel bir antrenman gerçekleştirdik. Benim adıma iyi bir tecrübe oldu. İlk defa gençlerle antrenmana çıkmış oldum. Hakikaten çok yetenekli ve ileride Beşiktaş formasını giyebilecek oyuncular var. Bunların takdirini hocalarımız yapacaktır’’ diye konuştu.