HABERLER

26.11.2014

FUTBOL

Beşiktaşımız Yunanistan'da

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında yarın Asteras Tripolis ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılarımız, Yunanistan'ın Kalamata şehrine ulaştı.

Kafilede İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil ile Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, teknik heyetimiz ve futbolcularımız yer aldı.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Yunanistan kafilesine tedavisi devam eden Tomas Sivok, Tolga Zengin ve Uğur Boral dışında 21 oyuncumuzu dahil etti. 

Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan takımımızı taşıyan uçak, 1,5 saatlik yolculuktan sonra Kalamata şehrine ulaştı. Takımımız, havalimanından ayrılarak karayoluyla Tripolis şehrine hareket etti ve 14.00 itibariyle oteline yerleşti.
 
Siyah-beyazlılarımız, son antrenmanını bu akşam saat 18.00'de karşılaşmanın oynanacağı statta yapacak. Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacak. Antrenmandan yarım saat önce ise Teknik Direktörümüz Slaven Bilic basın toplantısında soruları yanıtlayacak. 

Kafilede yer alan futbolcularımız şöyle:

CENK GÖNEN
EMRE METİN
PEDRO FRANCO
ENES FİDAYEO
ERSAN ADEM GÜLÜM
ATINÇ NUKAN
SERDAR KURTULUŞ
İSMAİL KÖYBAŞI
RAMON MOTTA
NECİP UYSAL
ÜMİT KARAAL
VELİ KAVLAK
ATIBA HUTCHINSON
OĞUZHAN ÖZYAKUP
KERİM FREI
GÖKHAN TÖRE
OLCAY ŞAHAN
JOSE SOSA
DEMBA BA
MUSTAFA PEKTEMEK
CENK TOSUN
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu