HABERLER

25.11.2014

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman’a Vodafone Arena’nın Işıklı Maketi Hediye Edildi

Umut Cantürk adlı taraftarımız, hazırlamış olduğu Vodafone Arena’nın ışıklı maketini düzenlenen törenle Başkanımız Fikret Orman’a hediye etti.

Akaretler’deki kulüp binamızda düzenlenen törende Başkanımızın danışmanı Barbaros Yarkın, Başkanımız Fikret Orman’a hediye edilen maketin özelliklerini anlattı. Kendisine hediye edilen maketi inceleyen ve çok beğenen Başkanımız Fikret Orman, maketin yapımcısını emeklerinden ötürü kutladı.
 
Başkanımız Fikret Orman, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, “Maket gerçeğini epey yansıtıyor. Yapan arkadaşımızın eline sağlık. Vodafone Arena için büyük emek harcanıyor. En kısa sürede bitirip evimize geçmek istiyoruz. Artık maketini değil, bitmiş maç oynanan halini görmek istiyorum. Şampiyonluk turunu İnşallah yeni stadımızda atarız” diye konuştu.
 
Vodafone Arena maketinin mimarı taraftarımız Umut Cantürk ise hayallerinde hep böyle bir şey yapmak olduğunu dile getirdi. Beşiktaşlılık duruşuna sahip olduğunu belirten Cantürk, “Maketin örnekleri vardı, daha iyisini yapmak istedik. Her şey maddiyat değil, rengimiz belli gönlümüz belli” diyerek sözlerini tamamladı.
Projenin kulübümüze herhangi bir maliyet yaratmadan gerçekleştirilmesi konusunda katkılarda bulunan işadamı Altay Altın'a Başkanımız Fikret Orman teşekkür etti ve plaket sundu.