HABERLER

25.11.2014

FUTBOL AKADEMİ

Adnan Dinçer, Altyapı Antrenörlerimizle Buluştu

Eski teknik direktör ve futbolcu Adnan Dinçer, ‘Ustalara Saygı’ isimli seminerde altyapı antrenörlerimizle bir araya geldi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar'ın yanı sıra tüm altyapı antrenörlerimizin katıldığı seminer yaklaşık 1,5 saat sürdü.
 
Türk futboluna önemli isimler kazandıran Adnan Dinçer, seminerde altyapı antrenörlerimize deneyimlerinden bahsetti. Beşiktaşımızın altyapıya verdiği öneme değinen Dinçer, şunları söyledi:
‘’Beşiktaş’ın varlığının, geleceğinin ve Türk futboluna olan katkısının temel direği özkaynaktır. Türk futbolunda Özkaynak konusunu ciddiye alan en önemli kulüp Beşiktaş olmuştur. Özkaynağa verilen önemle Türk futbolunun kıpırdanması sağlanmıştır. Türk futbolu Beşiktaş’ın özkaynağının gayretleriyle yükselmektedir. Serpil Hamdi Tüzün döneminde özkaynak düzeninde bir devrim olmuştu. Son zamanlarda da özkaynak düzeninde böyle bir hareketlililk görüyorum. Beşiktaş özkaynağı bu işin liderliğini yapacak. Türk futbolunda rekabet başladı. Rekabet başlayınca diğer takımlarda özkaynağa önem vermek zorunda kaldırlar. Burada emeğe, saygıya ve sevgiye dayalı fedakarlıkla yapılan bir mücadele var. Çocuklar burada antrenman yapıyorlar. Bu çocuklar futbolcu olabilmek için varolan kapasitelerini aldıkları eğitimle yeteneklerini geliştirmek için birşeyler yapmaya çalışıyorlar.’’
 
Seminer sonrasında Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, Adnan Dinçer’e teşekkür etti ve günün anısına plaket takdim etti.