HABERLER

25.11.2014

BASKETBOL

'Küçük Sorular'ın Bu Haftaki Konuğu Caner Erdeniz Oldu

Basketbolcumuz Caner Erdeniz, BJK TV'de yayınlanan 'Küçük Sorular' programına konuk oldu.

BJK TV'de yayınlanan 'Küçük Sorular' programına konuk olan Caner Erdeniz, programın formatı gereği BJK Sancaktepe Basketbol Okulumuzun öğrencilerinden Ege Berk Konya'nın sorularını yanıtladı.

'Sporcu bir aileden geliyorum'
Ege Berk Konya'nın, "Basketbol'a nasıl başladınız ve 1. Lig ile Avrupa'da basketbol oynamak nasıl bir duygu?" şeklindeki sorusuna Caner Erdeniz, "Babam da basketbolcuydu ve sporcu bir aileden geldiğim için sporla iç içe büyüdüm. O yüzden her dönem basketbolun içinde yer aldım. 1. Lig ve Avrupa'da oynamak çok güzel bir duygu ancak bıkmadan usanmadan çalışman gerekiyor. Strese ve yoğun çalışma temposuna alışık olman gerekiyor. Özellikle Avrupa'da mücadele eden takımlarla oynayınca farklı salonlar, atmosferler ve taraftarlar görüyorsun" şeklinde cevap verdi.

'İdolüm babamdı'
Ege Berk Konya'nın Caner Erdeniz'e idolünü sormasının ardından oyuncumuz, 1973-74 sezonunda takımımızın formasını giyen babası Mehmet Erdeniz'in ilk idolü olduğunu söyleyerek genç böğrencimize tavsiyelerde bulundu. Caner Erdeniz, "Babam basketbolu bırakınca Harun Erdenay'ı idol olarak görmeye başladım. Senin de iyi bir basketbolcu olman için çok çalışman lazım. Derslerini ve basketbolu birarada sürdürmen gerek. Antrenmanlarının üzerine ekstra antrenmanlar yaparak kendini geliştirmen senin için iyi olur. İyi bir oyuncu böyle olabilirsin" ifadelerini kullandı.

Programın devamında oyuncumuz Caner Erdeniz, Ege Berk Konya'nın diğer sorularını da cevaplarken sonrasında beraber basketbol oynadılar.