HABERLER

19.11.2014

FUTBOL AKADEMİ

U-14 Akademi Takımımızın Başarılı Oyuncusu Adem Bekir Ataş’ı Tanıyalım

Sezon başında altyapımıza katılan ve U-14 Akademi Takımımızın galibiyetlerinde önemli rol oynayan başarılı orta saha oyuncumuz Adem Bekir Ataş’ı tanıyalım.

'Beşiktaş’ın formasını giymeyi hayal ediyordum'
6 yaşındayken amcasının ve ailesinin teşvik etmesiyle İstanbul Gençlerbirliği’nde futbola başladığını kaydeden genç futbolcumuz Adem Bekir Ataş, "Ben İstanbul Gençlerbirliği'nde oynarken takımımız Beşiktaş’ın pilot takımıydı. Benim de profesyonel olarak Beşiktaş forması giyme hayalim vardı. 3 sene İstanbul Gençlerbirliği forması giydikten sonra ilk transferimi gerçekleştirdim. Yani Beşiktaş’a transfer oldum. İnşallah ilerleyen dönemlerde kendimi daha çok geliştirerek Beşiktaş formasıyla profesyonel olmak istiyorum" dedi.

'Ömer Hocam kendimi geliştirmemde yardımcı oldu'
Özkaynak Düzenimize nasıl transfer olduğunu anlatan genç futbolcumuz, "İstanbul Gençlerbirliği’nde oynarken Türkiye Şampiyonası mücadelemizde Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar beni izlemiş ve beğenmiş. Sonra beni denemelere davet etti. Denemeleri de geçtikten sonra şu an takımımızın antrenörü olan Recep Ömer Gülen hocam beni takıma aldı ve maçlarda görev vererek kendimi geliştirmemde yardımcı oldu" ifadelerini kullandı.

'İlk Maçımda Çok Heyecanlıydım'
Takım içi uyum ve arkadaşlığın üst seviyede olduğunu söyleyen Adem Bekir Ataş, "İlk zamanlar yeni arkadaş ortamına ayak uydurmak zor oldu, ancak arkadaşlarımın da yardımıyla bunu çok çabuk atlattım. Antrenmanlara takım arkadaşlarım Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat ve İlkay İşler ile birlikte gidip geliyoruz. Saha içinde oyun olarak İlkay ve Oğuzhan ile iyi anlaşıyorum. Beşiktaş formasıyla ilk olarak sezonun açılış maçı olan Bayrampaşa maçına çıktım. Çok heyecanlıydım çünkü ilk defa Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte maça çıkacaktım. Heyecanımı yenmeyi başardım ve sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Maçta takım olarak güzel bir oyun sergiledik ve arkadaşlarımın da katkısıyla attığım golle sahadan 1-0 galip ayrıldık. Başarılı bir sezon geçirip şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.