HABERLER

18.11.2014

VOLEYBOL

Adnan Kıstak: 'En iyi şekilde mücadele edeceğiz'

Bayan Voleybol Takımımız'ın Antrenörü Adnan Kıstak ve takımımızın başarılı oyuncularından Selime İlyasoğlu, Süper Kupa çeyrek finalinde oynayacağımız VakıfBank maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Bayan Voleybol Takımımız'ın sezona istediği gibi başlayamadığını ve kötü sonuçlar aldığını belirten antrenörümüz Adnan Kıstak, sakat oyuncularımızın kısa sürede iyileşeceğini ve takımın toparlanacağını söyledi. Süper Kupa çeyrek finalinde oynayacağımız VakıfBank maçı hakkında da konuşan Adnan Kıstak, "Süper Kupa'nın statüsü konusunda öncelikle federasyonu eleştiriyorum. Çünkü alt sıralarda yer alan takımların hiç şansı yokmuş gibi. Biz VakıfBank'ı geçsek daha sonra yine güçlü takımlarla eşleşeceğiz. Bu yüzden, biz Süper Kupa'dan daha çok lige odaklanmaya çalışıyoruz. Yine de sahaya çıkıp, Süper Kupa'da da sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şu ana dek ligde aldığımız sonuçlar ne camiamıza, ne taraftarımıza ne de bize yakıştı. Taraftarımızdan özür diliyorum. İlbank maçını hedef olarak görüyoruz ve bu maçla beraber çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımız bize güvensin. Aralık ayı itibarı ile performansımızı yükselterek üst sıralara tırmanacağız. Yarın VakıfBank karşısında da elimizdeki oyuncularla çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Açıklamasının sonunda sakat oyuncularımız ile ilgili bilgi veren Adnan Kıstak, "Seray Altay inşallah ligin ikinci devresinde oynayabilecek. Natalia Hanikoğlu'nun ise iyileşmesi için 2 haftaya ihtiyacı var. Selime İlyasoğlu'nu VakıfBank karşısında riske etmeyeceğiz ve daha sonra görev vereceğiz. Sinem Barut ise 3 hafta kadar bizimle olamayacak" dedi.

Selime İlyasoğlu: 'Arkadaşlarıma güveniyorum'
Bayan Voleybol Takımımız'ın başarılı oyuncularından Selime İlyasoğlu ise yaptığı açıklamada hafif bir sakatlığı bulunduğunu, VakıfBank karşısında forma giyemeyeceğini ancak takım arkadaşlarına güvendiğini söyleyerek, "Ligde ilk 5 maçı kaybettik ve şu an iyi bir durumda değiliz. Düşüş içerisindeyiz ancak her düşüşün bir çıkışı olduğu gibi biz de performansımızı yükselteceğiz. Yarın önemli bir VakıfBank maçımız var. Arkadaşlarımın ellerinden geleni yapacağına inanıyorum ve onlara güveniyorum" dedi.