HABERLER

29.11.2014

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş ve Lukoil'den Beşiktaş Lukoil Kart

Kulübümüz alanında dünyanın en büyük firmalarından biri olan Lukoil ile uzun soluklu bir iş ortaklığına imza attı.

İş ortaklığı kapsamında taraftarlarımız, kullanımlarına sunulan Beşiktaş Lukoil kartlarını alarak hem kendileri akaryakıt alımlarında anında %4’e varan indirimden faydalanacaklar, hem de kulübümüzün büyük başarılara ulaşmasına katkıda bulunacak finansal destek sağlayacaklar.
 
Taraftarlarımızın bu katkısı ile Kulübümüz akaryakıt harcamaları üzerinden %2 gelir elde etme imkanına sahip olacaktır.
 
Taraftarlarımız için özel tasarlanan Beşiktaş Lukoil Kartlar,  kampanyaya katılan Kartal Yuvası mağazalarımız, programa katılan Lukoil istasyonlarıwww.lukoil.com.tr  ve Lukoil Çağrı Merkezi’nden (444 45 85) hiçbir ücret ödemeden temin edilebilir.
 
Kartlarını alan taraftarlarımız, kartlarının aktivasyonlarını kartın arka tarafındaki barkodu, cep telefonlarındaki barkot tanıma uygulamasına okutarak açılan websitesi üzerinden yapabilir ya da SMS yoluyla  AKTIF boşluk, kart numarası boşluk, ad – soyad bilgilerini yazarak, 0532 752 05 85’e kısa mesaj atmak suretiyle kartlarını aktive edilebilirler. Bir diğer alternatif olan web sitesi üzerinden aktivasyon için ise, www.lukoil.com.tr/ ya da besiktas.lukoil.com.tr sitelerinden herhangi birini ziyaret ederek kartlarının aktivasyonlarını gerçekleştirebilirler.
 
Bu önemli işbirliğine, tüm taraftarlarımızın Beşiktaş Lukoil kartlarını alarak destek vermelerini ve büyük başarılara ulaşma yolunda katkıda bulunmalarını bekliyoruz.