HABERLER

13.11.2014

FUTBOL AKADEMİ

Serdar Topraktepe, U-14 Akademi Takımımızın Oyuncularıyla Bir Araya Geldi

Beşiktaşımızın 100.yıl şampiyonluğunda emeği geçen eski futbolcumuz Serdar Topraktepe, U-14 Akademi Takımımız ile antrenman yaptı.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesisleri’nde U-14 Takımımızın Antrenörümüz Recep Ömer Gülen ve Serdar Topraktepe yönetiminde gerçekleşen antrenman 2 saat sürdü.
 
Antrenman öncesinde kendini tanıtan Topraktepe oyuncularımızla sohbet etti ve tecrübelerini aktardı.
 
U-14 Akademi Takımımız ile antrenmana çıkmaktan dolayı mutluluğunu belirten Serdar Topraktepe, şunları söyledi:
 
“Bugün U-14 Akademi Takımımız ile geriden oyun kurma üzerine çalışma yaptık. Arkadaşlar ile güzel bir antrenman yaptık.  Ömer hocam çok güzel bir takım kurmuş, çok beğendim. Takımın içerisinde çok yetenekli kardeşlerimiz var. Hepsiyle sohbet ettik. İnşallah Beşiktaş A Takımına uzun zaman hizmet ederler. 18-19 sene önceki Beşiktaş ile ilk antrenmana çıktığım anılarım aklıma geldi. Antrenmana davet eden BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar hocama ve tüm antrenörlerime bana bu imkanı sağladıkları için çok teşekkür ederim.
 
Bizim zamanımızda BJK Şan Ökten Tesisleri vardı. Bizim için o tesisin ayrı bir önemi var. Orada uzun süreler kamp yaptık, konakladık. Çok güzel anılarımız geçti. Altyapı için BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesisleri var. Güzel bir tesis yapılmış. İnşallah bu tesisten Beşiktaş’ın faydalanabileceği ahlaklı ve Beşiktaş formasının büyüklüğünü bilen kardeşlerimiz yetişir.”